Σάλος με τον Μητσοτακη που έβγαλε μεσα στη νύχτα τον στρατο να απεγκλωβίσει του οδηγούς και εκείνος πήγε για υπνο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολονύχτια επιχείρηση του στρατου στις εξόδους Πεντέλης, Κηφισίας, Δουκίσσης Πλακεντίας, Μαραθώνα και Κάντζας της Αττικης Οδού με δυνάμεις που ενισχύονται σταδιακά. Καθαρίζουν τις εξόδους, ανοίγουν δρόμο και μοιράζουν φαγητο και νερά στους οδηγούς.

Σάλος με το μηνυμα εγκλωβισμένου επιβάτη σε τρένο που ανέβασε στο διαδίκτυο η Αναστασία Γιαμαλη του Κόντρα

Βέβαια το ερώτημα ειναι γιατί έπρεπε να φτάσουμε ως την νύχτα για να βγει ο στρατός να βοηθήσει αφού τελικά αυτή ήταν η μόνη λύση καθως το κράτος δεν μπορούσε. Γιατί άφησαν όλη μέρα τιν κόσμο να περιμένει μεσα στο κρυο χωρίς ελπίδα; Απο τη στιγμή που ούτε η εταιρεία στην Αττική Οδό, ούτε ο κρατικός μηχανισμός είχαν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι γιατί δεν έστειλαν τον στρατο απο την πρώτη στιγμή και χαθηκαν τοσες ώρες;

Όταν η Ελένη Τουλουπάκη ξεσκέπασε το σκάνδαλο “Αττικη Οδος” του Κώστα Σημίτη

Οι δυνάμεις που επιχειρούν ειναι:

– Έξοδος Πεντέλης (12), 2 οχήματα με 9 άτομα.

– Έξοδος Κηφισίας (11), 2 M/S 290 με 16 άτομα.

– Έξοδος, Δουκίσσης Πλακεντίας (13), 1 όχημα STAYER με 12 άτομα και 1 minibus κενό και 1 M/S 290 με 4 άτομα και τρόφιμα.

– Έξοδος Μαραθώνα (15), 1 όχημα STAYER με 21 άτομα και 1 M/S 290 με 2 άτομα και τρόφιμα, διανέμει μεταξύ Κάντζας και Μαραθώνα.

– Έξοδος Κάντζα (17), 1 όχημα STAYER με 20 άτομα και 1 όχημα STAYER με 20 άτομα που εξετράπη από την έξοδο Παιανίας (18) μετά από νέες οδηγίες.

– Στην έξοδο Πεντέλης (12), κινούνται 2 minibus με 22 άτομα, παρούσα θέση του 1ου πλατεία Καραισκάκη (πλησίον Ομόνοιας) και το 2ο στο ύψος Δαφνίου, 1 κενό minibus και 1 M/S 290 με 4 άτομα και τρόφιμα που βρίσκεται Χολαργό.

– Προς έξοδο Κηφισίας (11) κινούνται 4 οχήματα HAMMER με 11 άτομα, παρούσα θέση έξοδος Ηρακλείου( 8).

Τρία οχήματα με 12 άτομα από Τατόι για έξοδο Πεντέλης (12).

Ένα STAYER με 20 άτομα (ΕΤΑ και Ζ ΜΑΚ) και 1 MAGIRUS με 15 άτομα από 2α ΜΑΛ, τα οποία κατόπιν επικοινωνίας με ΕΣΚΕΔΙΚ στην έξοδο Δουκίσσης Πλακεντίας (13) και έξοδο Μαραθώνα (15) αντίστοιχα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ