Σταύρος Τσιριγωτάκης: Σύσταση Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με καρκίνο θυρεοειδούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Διευθυντής του Τμήματος Χειρουργικής Θυρεοειδούς του Νοσοκομείου Ιασώ, Σταύρος Τσιριγωτάκης διοργάνωσε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2022.

Η τελετή της κοπής της πίτας αλλά και η δεξίωση που ακολούθησε πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 σε μια ιδιαίτερα ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, σε πολύ στενό κύκλο.

A282E795 97C2 4006 BF0B 80CADF1328C0

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο του 6ου ορόφου του ξενοδοχείου St George Lycabettus βραβευμένου ως το εστιατόριο ξενοδοχείου με την καλύτερη θέα στην Ευρώπη. Η γιορτή έγινε τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19.

06C6E6AA 57D7 4621 95E2 876DD2BF73B6

Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν διττός, αφενός η κοπή της βασιλόπιτας για το 2022 και αφετέρου η σύσταση Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με καρκίνο θυρεοειδούς.

C3BA806E 662C 4EDE AD05 AB6B4CC35ED7

Την παρουσίαση διεξήγαγε ο Κώστας Βενετσάνος, ψυχή της βραδιάς, γνωστός καλλιτέχνης και φίλος του Σταύρου Τσιριγωτάκη και Γενικός Γραμματέας του ΤΑΣΕΗ. Προλόγισε τους ομιλητές και συνόδευσε με την πληθωρική παρουσία του το σύνολο των δραστηριοτήτων.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιασώ κ Μανώλης Δουλγεράκης. Ο Διευθύνων Σύμβουλος παρέθεσε θετικές πληροφορίες για την εξαιρετική παρουσία, αποτελέσματα και πορεία του Τμήματος Χειρουργικής Θυρεοειδούς.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο πρέσβης της Κύπρου με τη διττή του ιδιότητα, τόσο ως πολιτειακός παράγοντας όσο και ως φίλος του Σταύρου Τσιριγωτάκη. Ο κ. Κενεβέζος πριν μερικούς μήνες εμπιστεύτηκε την υγεία της συζύγου του στα χέρια του Χειρουργού Θυρεοειδούς Σταύρου Τσιριγωτάκη και για τον οποίο εξέφρασε όλη του την αγάπη.

Ακολούθως το λόγο έλαβε ο οικοδεσπότης Σταύρος Τσιριγωτάκης. Αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, ευχήθηκε Υγεία και Καλή Χρονιά σε όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους. Ανακοίνωσε επίσης τη σύσταση Συλλόγου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Υποστήριξης Ασθενών με Καρκίνο Θυρεοειδούς.

Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με την δέηση και την ευλογία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ρωγών κ Θεόφιλου ως Εκπροσώπου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου και την κοπή της πίτας από τον ίδιο. Ο Θεοφιλέστατος έδωσε ευχές για Υγεία, Φώτιση και Δύναμη στο δύσκολο έργο όλων των παρευρισκομένων.

Η παρέμβαση του Θεοφιλέστατου ήταν άκρως συγκινητική. Αφορούσε τόσο στην αναγνώριση της επιστημονικής επάρκειας του Σταύρου Τσιριγωτάκη όσο και σε εκείνη του φιλανθρωπικού του έργου. Ο Θεοφιλέστατος μίλησε με αμβρότητα αλλά και θαυμασμό τόσο για τον Γιατρό όσο και για τον Άνθρωπο Σταύρο Τσιριγωτάκη.

Η τυχερή της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί της πίτας ήταν η κα Έλενα Βιτάλη, Manager, Hospitality & Support Services του Νοσοκομείου Ιασώ.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, χαιρετισμό και ευχαριστίες απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ και γνωστός ηθοποιός κ Σπύρος Μπιμπίλας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Ιασώ, οι Διευθυντές των Τμημάτων που συνεργάζονται με το Τμήμα Χειρουργικής Θυρεοειδούς, ο Διευθυντής Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας Γιώργος Βασιλείου, γνωστοί καλλιτέχνες και φίλοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ