Φιάσκο η προταση Μητσοτακη για τα 2.000 ευρω: Οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια μηνύουν την Αττική Οδό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλλιώς το περίμεναν στην κυβερνηση και αλλιώς τους βγήκε καθως οι οδηγοί απαντούν με αγωγές κατά της Αττικής Οδού μετά το φιάσκο της χθεσινής νύχτας κατά τη διάρκεια της οποίας χιλιάδες οδηγοί έμειναν εγκλωβισμένοι στο χιονισμένο αυτοκινητόδρομο.

Μεγάλη προσοχη αν και οταν πάρετε τα δύο χιλιάρικα από την Αττική οδό, προσέξτε τι θα υπογράψετε

Η προταση Μητσοτακη για 2.000 ευρώ αποζημίωση που ανακοίνωσε η κυβέρνηση φαίνεται πως δεν συγκίνησε τους παθόντες καθως αρκετοί οδηγοί έχουν απευθυνθεί σε δικηγόρους προκειμένου να καταθέσουν μήνυση σε βάρος της Αττικής Οδού για τη ζημία που υπέστησαν, διεκδικώντας ακόμη μεγαλύτερες αποζημιώσεις.

Απίστευτο! Εργοδότης πάει να φάει την αποζημίωση των 2000 από εργαζόμενο που εγκλωβίστηκε!

Χαρακτηριστική ειναι η περίπτωση ενός 62χρονου που παραλίγο να αφήσει την τελευταία του πνοή στο χιόνι καθώς υπέστη έμφραγμα μέσα στο ταξί που τον μετέφερε στην Αττική Οδό. Ειχε πάρει ταξί για να πάει στη δουλειά του καθώς δεν οδηγούσε εξαιτίας μιας επέμβασης που είχε κάνει στην καρδιά πριν από ενάμιση μήνα και γύρω στις 11, το ταξί εγκλωβίστηκε στην ουρά χιλιομέτρων που είχε σχηματιστεί στην Αττική Οδό στο ύψος της Παλλήνης. Οπως περιγράφει ο ταξιτζής που τον μετέφερε, ο 62χρονος άρχισε να «μπλαβίζει» από το κρύο και να νιώθει μια δυσφορία ενώ δεν είχε μαζί του ούτε τα φάρμακα που παίρνει μετά το χειρουργείο ενώ δεν βρέθηκε κανείς να του φέρει ένα μπουκάλι νερό.

Γύρω στις 5 το απόγευμα ο οδηγός του ταξί τον βοήθησε να βγει από το όχημα και ξεκίνησαν να περπατάνε μέσα στη χιονιοθύελλα μέχρι την πλησιέστερη έξοδο με το ταξίμετρο να εχει γράψει 350 ευρώ κούρσα.

Τελικά φτάσαμε μετά τις 8, οταν ο 62χρονος με τη βοήθεια του στρατού και των διασωστών της Πολίτικης Προστασίας μπήκε στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στις 11 το βράδυ διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός με συμπτώματα εμφράγματος.

Μια άλλη περίπτωση ειναι αυτή έξι ιδιωτικών υπαλλήλων, που επέβαιναν σε βανάκι της εταιρείας τους και καταθέτουν μήνυση και ζητούν αποζημίωση από την Αττική Οδό καθώς τα 2 χιλιάδες ευρώ επιδικάζονται στο όχημα.

Αρα είτε την αποζημίωση θα την πάρει η εταιρεία τους ή θα μοιραστεί σε όσους ήταν μέσα στο βαν, δηλαδή απο 330 ευρώ για κάθε υπάλληλο που πέρασε περισσότερες από 20 ώρες εγκλωβισμένος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ