Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Βασίλης Πάλμας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για προσωπικούς λόγους οπως αναφέρει ο ίδιος, ο Βασίλης Πάλμας υπέβαλε την παραίτηση του τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη,τον οποιο ευχαρίστησε τόσο για την άψογη, ειλικρινή και στενή συνεργασία όσο και για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό του.

Οπως αναφέρει στη δήλωση του:

Υπηρέτησα από την τιμητική θέση του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω, σε μια ομολογουμένως κρίσιμη για την πατρίδα μας περίοδο, αλλά συγχρόνως καθοριστική και με σημαντικές αποφάσεις που θα έπρεπε να ληφθούν -και έχουν ληφθεί, ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους. Παρά τις αντιξοότητες και δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ως Κυβέρνηση, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, καταφέραμε να πετύχουμε αναμφίβολα πολλά.

Για αυτή την άριστη και αγαστή συνεργασία, όλα αυτά τα χρόνια, θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω θερμά τις/τους συναδέλφους Υπουργούς της Κυβέρνησης. Ευχαριστώ, επίσης, θερμά όλες και όλους, συνεργάτιδες και συνεργάτες, φίλες και φίλους μου, στην Προεδρία της Δημοκρατίας για τη στήριξη και την πολύτιμη συνεργασία τους. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες/ους τις/τους λειτουργούς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την ειλικρινή συνεργασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ