Ράπισμα Πολακη σε κυβερνηση Μητσοτακη: Το επιτελικό κράτος θάφτηκε στο χιόνι, τις πυρκαγιές και την πανδημία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν είναι επιτελικό το κράτος σας, αλλά μηχανισμός που έφτιαξε ο Μητσοτάκης για να μαζεύει το χρήμα και να ελέγχει σε ποιους κολλητούς θα το δίνει, γι’ αυτό θα πέσετε με κρότο.

Η κυβέρνηση τολμά να μιλά για επιτυχημένη διαχείριση της πανδημίας, όταν η Ελλάδα, το τελευταίο πεντάμηνο, είναι πρώτη σε νεκρούς στην Ευρώπη, και τρίτη στον κόσμο.

Αντί να κάνετε αυτά που σας προτείναμε, ο υπουργός Ανάπτυξης άφησε στα 60 και 80 ευρώ τα τεστ για να “κονομάνε” τα ιδιωτικά κέντρα όταν τα νοσοκομεία προμηθεύονται τα αντιδραστήρια με 7-8 ευρώ.

Συνεχισε την ομιλία του με επιθεης στην αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, η οποία δεν είδε τα επιπλέον κρεβάτια ΜΕΘ και την αυξημένη επιχορήγηση στο Σωτηρία όπου υπηρετούσε, λέγοντας για αυτή: γραμμάτια ξεπληρώνει γιαυτό που κάνει σήμερα.

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη, ρώτησε εάν ο Φουρθιώτης πληρώθηκε από το πρόγραμμα Συνεργασία, αφού έφυγε ο τότε υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ενώ απευθυνόμενος στους Σταϊκούρα και Πιτσιλή, ρώτησε εάν το ίδιο πρόσωπο πληρώθηκε από το πρόγραμμα επιστρεπτέας προκαταβολής.

Κλείνοντας, σχολιάζοντας τη διαχείριση της πρόσφατης κακοκαιρίας, είπε ότι το επιτελικό κράτος θάφτηκε στο χιόνι, τις πυρκαγιές και την πανδημία: Δεν είναι επιτελικό το κράτος σας, αλλά μηχανισμός που έφτιαξε ο Μητσοτάκης για να μαζεύει το χρήμα και να ελέγχει σε ποιους κολλητούς θα το δίνει, γι’ αυτό θα πέσετε με κρότο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ