Τραγωδία στο Κολωνάκι: Κάηκε ζωντανή αγκαλιά με τη γατούλα της, μεσα στο σπίτι της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγικο θάνατο βρήκε ηλικιωμένη γυναίκα στομα Κολωνάκι που κάηκε ζωντανή μεσα στο σπίτι της. Είχε βγει στο μπαλκόνι και ζητούσε βοήθεια.

Νεκρή ηλικιωμένη στο Κολωνάκι από φωτιά που προκλήθηκε από θερμαντικό σώμα, ο 83ος άνθρωπος που πεθαίνει από την ίδια αιτία. Δεν είναι όλοι ισοι απέναντι στην ακρίβεια για να ανάβουν καλοριφέρ,, δεν είναι όλοι ισοι απέναντι στον θάνατο, δεν είναι όλοι αριστοι

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου με τη φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, όπου βρέθηκε απανθρακωμένη η σορός μιας γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα ήταν 87 ετών, ενώ φέρεται να ήταν και ανάπηρη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha οι πυροσβέστες εκτιμούν ότι η γυναίκα κατάλαβε ότι ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι της, αλλά λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε δεν μπόρεσε να φύγει.

Η ηλικιωμένη βρέθηκε απανθρακωμένη και πεσμένη μέσα στο διαμέρισμά της, ανάμεσα στο υπνοδωμάτιό της και την κουζίνα, κρατώντας αγκαλιά το γατάκι της.

Οι πυροσβέστες εικάζουν ότι επιχείρησε να φύγει μαζί με το γατάκι της αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων η γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι και καλούσε σε βοήθεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε από κάποιο θερμαντικό σώμα, ωστόσο τα ακριβή αίτια του συμβάντος θα γίνουν γνωστά κατόπιν έρευνας που θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Υ.Γ. Να θυμησουμε την παρέμβαση του πρώην υποδιοικητή της πυροσβεστικής πριν ένα μήνα περίπου για τη μάστιγα των νεκρών απο φωτιες μεσα σε κατοικίες:

Οι αρνητικές πρωτιές του #ΠΣ για το 2021 διαδέχονται η μία την άλλη. Μετά την πρωτιά μεταξύ των κρατών της ΕΕ στη δριμύτητα των #πυρκαγιών το καλοκαίρι, που έκαψαν περί τα 1.550.000 στρ, φέτος σημειώθηκαν οι περισσότεροι θανάτοι από #πυρκαγιές σε κατοικίες με 72 έως σήμερα θύματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ