Νέος αιφνίδιος μυστηριώδης θάνατος μετά απο κατάρρευση: 22χρονο παλικαράκι σωριάστηκε μεσα στο γήπεδο και πεθανε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αβάσταχτος ο πόνος όλων μας, όλης της Ηλιούπολης για το χαμό του Αλέξανδρου Λάμπι, του 22χρονου ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, που κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ερμιονίδα, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Παρ’ όλες τις προσπάθειες των γιατρών και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή. Συμπάσχουμε με την οικογένειά του.

Με αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης αποχαιρετά τον 22χρονο ποδοσφαιριστή που έχασε ξαφνικά και ανεξήγητα τη ζωη του.

Μυστηριώδεις θάνατοι με πολίτες που καταρρεουν ξαφνικά και πεθαίνουν – Τι μπορει να συμβαίνει;

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο. Στο σημείο έσπευσαν γιατροί να τον συνεφέρουν, αφού έψαχναν για αρκετή ώρα τον απινιδωτή ο οποίος ήταν κλειδωμένος στα αποδυτήρια.

Προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, όμως ο νέος δεν ανταποκρινόταν.

Ένας ακόμη αιφνίδιος θάνατος που έρχεται να προστεθεί στη λίστα που είχαμε αναφέρει πριν λίγες μέρες:

Τέσσερις διαφορετικές ειδήσεις με αιφνίδιους θανάτους αυτο τον μήνα, που αφορουν τέσσερις συνανθρώπους μας που κατερρευσαν ξαφνικά και έφυγαν εκείνη τη στιγμή απο τη ζωη.

05 Ιανουαρίου: Κατέρρευσε ενω έπινε τον καφέ του μεσα στην καφετέρια και πέθανε – 18 χρονών παλικαράκι

Εικόνα ντροπής μεσα απο νοσοκομειο: Τον παράτησαν σε μια γωνιά και τον άφησαν να πεθάνει

Νεκρός εντελώς ξαφνικά απο καρδιακό επεισόδιο ένας 18χρονος φοιτητής στην Καρδίτσα που κατερρευσε σε γνωστό καφέ της πόλης μετά απο αδιαθεσία που ένιωσε.

Συμφωνα με όλες τις ενδείξεις υπέστη καρδιακό επεισόδιο και παρα τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομειο που μεταφέρθηκε δεν τα κατάφερε.

15 Ιανουαρίου: Νέος άνθρωπος 39 μόλις ετων κατερρευσε μεσα στο καφενείο και πεθανε

Τραγικο τελος είχε ένας 39χρονος στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ένιωσε αδιαθεσία ενώ ήταν μεσα σε καφενείο της περιοχής και ξαφνικά κατερρευσε κάτω.

Αμέσως, ο καφετζης ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο.

Οι διασώστες εκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως, ο άτυχος άνδρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

19 Ιανουαρίου: Κατερρευσε μεσα στο νεκροταφείο και έπεσε νεκρός

Αιφνίδιο θάνατο βρήκε στην Πατρα ένας ηλικιωμένος 78 ετων, μέσα στο νεκροταφείο των Βραχνεΐκων.

Το τραγικο συμβάν συνέβη νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, με τον 78χρονο να καταρρεει ενώ εκτελούσε εργασίες σε μνήμα, μέσα στο κοιμητήριο.

Στο σημείο έσπευσαν αμεσως άνδρες του ΕΚΑΒ όμως, ήταν ήδη αργά καθώς ο ηλικιωμένος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

27 Ιανουαρίου: Κατερρευσε μεσα στο καφενείο του χωριού και πεθανε

Τραγικο θάνατο βρήκε ένας 62χρονος στο Καλό Χωριό του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη.

Ενω έπινε ο άνθρωπος το καφεδάκι του μέσα σε καφενείο της περιοχής, ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία με συνέπεια να καταρρεύσει.

Ο 62χρονος διεκομίσθη στο νοσοκομείο, οπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του.

Υ.Γ. Τον 22χρονο αθλητή αποχαιρέτησε με ανάρτησή του και ο Γ.Σ. Ηλιούπολης: «Aλέκο μας, φίλε μας, αδερφέ μας, έφυγες τόσο άδικα. Όλη η ομάδα, όλη η πόλη θρηνεί σήμερα. Δεν βγαίνουν τα λόγια… μόνο ενας αβάσταχτος πόνος και ένας κόμπος στο στομάχι. Καλό ταξίδι Αλεκάρα…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ