Σοκ στην Πατρα με τις αποκαλύψεις για Πατέρα Τέρας που κρέμασε το τριών μηνών βρέφος του ανάποδα απο το μπαλκόνι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επτά μηνύσεις στον πατέρα του παιδιού της για κακοποίηση έχει κάνει μια γυναίκα από την Τσεχία, η οποία την τελευταία δεκαετία κατοικεί στην Πάτρα. Όπως περιγράφει μάλιστα, την περασμένη Κυριακή ο άνδρας επιχείρησε να την πατήσει με το αυτοκίνητό του, ενώ παλαιότερα είχε πιάσει το τριών μηνών τότε μωρό τους και το είχε κρεμάσει ανάποδα από το μπαλκόνι επειδή έκλαιγε!

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ που αναδεικνύουν τις καταγγελίες της γυναίκας (pelop.gr, flamis.gr), ο Πατρινός δεν έχει συλληφθεί καμία φορά παρά τις μηνύσεις και παρά τα συνεχή τηλεφωνήματα της γυναίκας στην Άμεση Δράση.

Προ τετραετίας έγινε η γνωριμία των δύο και από τη σχέση προέκυψε ένα παιδί, το οποίο ο άνδρας το αναγνώρισε. Ωστόσο, όταν κάποια στιγμή η γυναίκα ζήτησε να χωρίσουν, η ζωή της «έγινε κόλαση», όπως περιγράφει στις καταγγελίες της, με τον άνδρα να την απειλεί (σ.σ. και όλον της τον περίγυρο), να φωνάζει, να μπαίνει στο σπίτι της ακόμα και από τα παράθυρα και να την περιμένει πολλές φορές έξω από το σπίτι της και να την ενοχλεί και στη δουλειά της.

nb keimeno eggrafo kakopoiisi patra

Καταγγέλλεται ακόμα και κακοποίηση του παιδιού:

«Ήταν κακοποιητικός και με το παιδί. Το βλέπει δύο τρεις φορές την εβδομάδα, όπως προβλέπεται. Την τελευταία φορά που πήγα στην εισαγγελίαμου είπαν ότι δε μπορώ να κινήσω διαδικασία εναντίον του γιατί εκείνος έχει ζητήσει να ερευνηθεί το δικό μου περιβάλλον, υπονοώντας ότι εγώ το κακοποιώ! Απ’ την αρχή της σχέσης ήταν νευρικός, έκανε ζήλιες, ήθελε να αφήσω το σπίτι μου και να είμαι μαζί του. Έκανα υπομονή. Με χτυπούσε και μετά έλεγε συγγνώμη κι εγώ έλεγα πως θα αλλάξει. Όταν ήταν το μωρό τριών μηνών έκλαιγε ένα βράδυ και το πιάνει βρίζοντας και το κρεμάει ανάποδα απ’ το μπαλκόνι και πάω και του δίνω μια σφαλιάρα στην πλάτη. Αφήνει το παιδί στο κρεβάτι και με χτυπάει. Με έσερνε απ’ τα μαλλιά.Όταν αποφάσισα να φύγω, μου έλεγε ότι θα μου πάρει το παιδί. Στη γειτονιά άκουγαν τις φωνές. Τα Χριστούγεννα, μετά από τρεις μέρες που ήταν μαζί του, το παιδί ήρθε με κόκκινο μάτι και μου είπε ‘μπαμπάς, μιμί εδώ’. Κι άλλη φορά έχει έρθει με μελανιασμένα τα χεράκια του. Και μετά το εξαγοράζει με δωροσακούλες».

Η Ντάνα Αντωνοπούλου, δικηγόρος της κοπέλας, αποκάλυψε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», ότι έχουν υποβληθεί ασφαλιστικά μέτρα από τα τέλη Νοεμβρίου και πρόσθεσε πως ο πρώην σύντροφος της γυναίκας, την ενοχλεί καθημερινά, την απειλεί και τη βρίζει έξω από το σπίτι της.

«Φοβάται για τη ζωή της και ζητά προστασία. Και αυτός ήταν ο λόγος που η «Πρωτοβουλία ενάντια στην Πατριαρχία» διοργάνωσε την κινητοποίηση μπροστά από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού», επεσήμανε ακόμα η κ.Αντωνοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ