Ο Ζελένσκι ευχαριστεί τον Ερντογάν, την ώρα που ο Τούρκος συκοφαντεί την Ελλάδα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τα πιο θερμά λόγια ευχαρίστησε ο ουρανός πρόεδρος Ζελένσκι τον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τον ρόλο του στην διατήρηση της ειρήνης! Εμείς κατά τα άλλα, ρημάζουμε τους Έλληνες παραγωγούς, θέτουμε σε κίνδυνο εθνικά μας συμφέροντα για να συμμετέχουμε στις γελοίες κυρώσεις μίας χώρας που διοικείται από έναν γελοίο πρόεδρο ο οποίος συνεργάζεται με τον μεγαλύτερο εχθρό μας.

Ενδεικτικές οι Δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν,στον απόηχο της τελευταίας Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απόφασης οποίαν και δεν σέβεται αφού τα Τούρκικα δικαστήρια δέν είναι σεβαστά στην Ευρώπη.

Δηλώσεις που στοχεύουν θρασύτατα παγκοσμίως τον μοναδικό διεθνώς αναγνωρισμένο Ελληνικό πολιτισμό, διότι οι Έλληνες τρυπάνε τα φουσκωτά που είναι υπέρπλήρη κάθε καρυδιάς καρύδι που ο δουλέμπορος Τούρκος επιλεκτικά αποστέλλει μαζί με κάποια
οικογένεια, και έτσι πνίγονται βουλιάζοντας!

Τον πιστέψαμε! Βρε αρχηγέ δολοπλόκων εάν ήταν έτσι όπως τα λές, από τα παράλιάς σου δεν θα απέπλεε με λάθρους ποτέ τίποτα. Όμως συνεχίζουν, προτιμώντας
να πνιγούν παρά να παραμείνουν στον πολιτισμό σου.

Έτσι του βγαίνει και ως φαίνεται τα περνάει, μαζί με παράπλευρα, και δεν χάνει.
Εμείς τι κάνουμε;
Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου (άλλος φωστήρας) εντελώς απολογητική τα διαψεύδει.

Αυτή η στάση πολύ ολίγον απέχει από το ελάτε άφοβα δεν θα σας πειράξει κανείς…..κλπ·κλπ. Συνεπώς όσοι διαμαρτύρονται εναντίων των λάθρων αφίξεων, να σταματήσουν. Παίρνουν ότι ψήφισαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ