Σάλος με όσα ειπε στην ΕΡΤ ο Αδωνις Γεωργιαδης για τον ειδικό φορο στα καύσιμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καλεσμενος στην ΕΡΤ βρέθηκε ο Αδωνις Γεωργιαδης οπου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τον ειδικό φορο στα καύσιμα καθως η τιμή της βενζίνης εχει φτάσει στα ύψη.

Ο υπουργος απάντησε πως: Δυνατότητα για να μειώνουμε όλα τα έσοδα του κράτους δεν έχουμε. Δεν θα στείλουμε την οικονομία στα βράχια. Όταν μια κυβέρνηση παίζει με την οικονομία, ο λαός το πληρώνει ακριβά.

Οτι μέτρο θα λάβουμε θα είναι νοικοκυρεμένο και εντός προϋπολογισμού. Δεν παίζουμε με την οικονομια, το ζήσαμε στο παρελθόν, δεν θα το ξαναζήσουμε.

Με δυο λόγια ο υπουργος απεκλεισε καθε ενδεχόμενο μείωσης του ειδικού φόρου στα καύσιμα τη στιγμή που η χώρα στενάζει ενω η κατάσταση με την τιμή της βενζίνης εχει πλέον ξεφύγει και αποτελεί σημαντικό πρόβλημα της καθημερινότητας των πολιτών.

Ένα πρόβλημα  που αφήνει αδιάφορο τον κυβερνηση οπως φάνηκε και απο τις πρόσφατες δηλώσεις του κυρίου Σκυλακάκη.

Ο κ. Σκυλακάκης συνεχίζει να προσβάλλει τον κόσμο.Σήμερα έφτασε στο σημείο να μιλήσει και για το επίπεδο των τιμών στα όσπρια, ότι δεν έχει αυξηθεί πολύ!Αυτο είναι λουδοβικισμός!

https://twitter.com/marka2_/status/1489578866628833286?s=21

Θέλω να πάρω τους δρόμους με το αυτοκίνητο αλλά βλέπω πόσο έχει φτάσει η βενζίνη και κάθομαι στα αυγά μου. Και όχι σε αυτά που πρέπει.

Η Ελλάδα έχει το ακριβότερο ρεύμα, το ακριβότερο φυσικό αέριο – πετρέλαιο, την ακριβότερη βενζίνη, τους χαμηλότερους μισθούς. Με τη ζέστη καίγεται, με τη βροχή πνίγεται, με το χιόνι εγκλωβίζεται. Ναι, είναι μία καταπληκτική χώρα και ναι μάς δίνετε όλα τα παραπάνω κίνητρα.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο η βενζίνη έχει ακριβύνει 40 λεπτά το λίτρο, με τους φόρους κατανάλωσης στα καύσιμα,του #Κουλη,να είναι από τους υψηλότερους στην Ευρώπη!Εχουμε την τρίτη ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη,πιο ακριβή και από τη Γερμανία! Πάνω από 2€ η τιμή της αμόλυβδης!

https://twitter.com/marka2_/status/1488963606150582279?s=21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ