Αδερφός και σύζυγος την αποκεφάλισαν, ενώ ο 2ος έκανε και βόλτα με το κεφάλι της

Ο Ιρανός που έκοψε το κεφάλι της 17χρονης γυναίκας του πρώτα πόζαρε και μετά έκανε βόλτα στην όλη !

Η 17χρονη Ιρανή που είχε διαφύγει στην Τουρκία για να σωθεί από την καταπίεση του άντρα της, μεταφέρθηκε από την οικογένεια της στο Ιράν, ενώ μετά ο σύζυγος της της έκοψε το κεφάλι. Πάγωσε το αίμα το γεγονός ότι ο προφυλακισμένος πια σύζυγος, πόζαρε με το κομμένο κεφάλι και μετά έκανε βόλτα στην πόλη με αυτό.
Οργή προκάλεσε σε όλο τον κόσμο το ότι στο περιστατικό που συνέβη στις 5/2, ένα άτομο που βρισκόταν στην πλατεία Κασαγί της πόλης Αχβάζ της επαρχίας Χουζιστάν του Ιράν, έκανε βόλτες με ένα κομμένο κεφάλι

ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η 17χρονη γαι να γλυτώσει τους ξυλοδαρμούς από τον άντρα της είχε διαφύγει στην Τουρκία. Αλλά ο πατέρας και ο αδερφός της την βρήκαν και την μετέφεραν πάλι στο Ιράν όπου και δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο από τον σύζυγο της.

ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ

Η άτυχη κοπέλα για την οποία είχαν βγάλει απόφαση εκτέλεσης, αποκεφαλίστηκε με άγριο τρόπο από τον σύζυγο και τον αδερφό της. Μετά από το περιστατικό ο άγριος δολοφόνος πόζαρε στις κάμερες και μετά έκανε βόλτα στην πόλη κρατώντας το κομμένο κεφάλι της συζύγου του.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ

Μετά από το περιστατικό σύμφωνα με το Rokna, ο σύζυγος και ο αδερφός της κοπέλας συνελήφθησαν από την αστυνομία. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι το σώμα της άγρια δολοφονημένης κοπέλας.

……………..

https://www.haberler.com/iran-dan-turkiye-ye-kacan-17-yasindaki-esinin-14716810-haberi/

tourkikanea.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ