Το συγκινητικό «ευχαριστώ» του Αδωνι Γεωργιαδη στον Αχιλλέα Μπεο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Αδωνις Γεωργιαδης τονίζει:

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο για την δημόσια αναγνώριση της σκληρής δουλειάς που κάνει η Κυβέρνηση για να βελτιώσουμε την ζωή των κατοίκων του Βόλου.

Κατα τη σημερινή παρουσίαση της μελέτης για το μουσείο της Αργούς στο Εκθεσιακό Κέντρο, ο δήμαρχος Βόλου, δήλωσε για τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος ήταν παρών:

«Πολλά έχουν ακουστεί για τους πολιτικούς. Ο συγκεκριμένος πολιτικός, είναι ένας άνθρωπος, θα το πω πάλι στη λαϊκή γλώσσα, παντελονάτος. Όταν λέει κάτι, το τηρεί. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σε ευχαριστήσω και να ευχαριστήσω για λογαριασμό αφού εκπροσωπώ αυτή την πόλη μέσα από την καρδιά όλων των πολιτών, για αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνατε, που δεσμευτήκατε, τηρήσατε τον λόγο σας και βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Και όχι μόνο για το μουσείο της Αργούς. Σε ό,τι έχει δεσμευτεί και έχουμε δώσει τα χέρια, γιατί υπάρχει φοβερή συνεργασία, υλοποιείται. Αμέσως μετά, ξεκινά σε ένα μήνα η ολική αποκατάσταση οδοστρώματος σε Βόλο και νέα Ιωνία. Και είναι μία χρηματοδότηση από το υπουργείο Ανάπτυξης».

Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης παίρνοντας στη συνέχεια τον λόγο χαρακτήρισε «αυθεντικό και πηγαίο» του στυλ του Μπέου, ο οποίος είναι γνωστός για τους τραμπουκισμούς του. Παράλληλα ευχαρίστηκε τον δήμαρχο Βόλου και μέσω Twitter, όπου παρέθεσε το σχετικό απόσπασμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ