Σάλος με όσα ειπε ο Αρης Πορτοσαλτε για τις δημόσιες κάμερες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επειδή εναντιώνεται το σύστημά μας για τις κάμερες, θέλω να υπενθυμίσω ότι η ιστορία της δολοφονίας του νέου, διαλευκάνθηκε κατά κύριο λόγο από κάμερες. Προσέξτε μια αντίφαση στην κοινωνία μας.

Παγωσαν οι τηλεθεατές του Γρήγορη Αρναούτογλου με τις αποκαλύψεις της Ανδρομάχης

Αποδεχόμαστε την ιδιωτική κάμερα, ή αστυνομία ψάχνει να βρει από ιδιωτικές κάμερες να βρει υλικό, αλλά τη δημόσια κάμερα δεν τη θέλουμε. Δεν είναι ανώμαλο αυτό; Ή είναι υγιές; Δεν ξέρω πως το κρίνετε.

Σάλος με όσα αποκαλύπτει η Μαρία Δεναξα: Yπάρχει παγκόσμιο μπλάκ αουτ στην ενημέρωση για τα όσα διαδραματίζονται στον Καναδά

Εγώ το βρίσκω ανώμαλο. Η αστυνομία να ψάχνει ιδιωτική κάμερα για να βρει στοιχεία γιατί δεν έχουμε κάμερες κανονικά. Γιατί ποιος φοβάται την κάμερα; Ο παράνομος.

Όταν έχεις μπροστά στην πολυκατοικία σου κάμερα να πιάνει την είσοδο, δεν παραβιάζεται κανένα ατομικό δικαίωμα; Στο μαγαζί απ’ έξω που έχει κάμερα, τοι γράφει, τον ουρανό με τα’ άστρα; Εκεί που είναι τα δικαιώματα;

Όλα αυτά τα ειπε στον αέρα του Σκαι, του καναλιού που εχει πάρει την σκυτάλη του βασιλιά των reality παιχνιδιών στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια με το Big Brother, το Survivor και αρκετά αλλα παιχνίδια στο ίδιο μήκος κλίματος.

Παιχνίδια που βασικός τους σκοπός ειναι η δημόσια εισβολή στην καθημερινότητα του παίχτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ