Παγωσαν οι τηλεθεατές του Γρήγορη Αρναούτογλου με τις αποκαλύψεις της Ανδρομάχης

Με δυναμη ψυχης η Ανδρομάχη  μιλησε στον Γρήγορη Αρναούτογλου για το δικό της προσωπικό δραμα όταν μόλις στα 15 της χρόνια  έπεσε θύμα revenge βίντεο , με φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές να κυκλοφορούν σε κινητά:

Σάλος με όσα ειπε ο Αρης Πορτοσαλτε για τις δημόσιες κάμερες

Ένα πρόβλημα τέτοιο μεγαλοποιείται πάρα πολύ όταν ένα παιδί δεν μπορεί να μιλήσει στους γονείς του. Έγινε στα 15. Κάποιες φωτογραφίες με το αγόρι μου βρέθηκαν παντού.

Ήταν πολύ σκοτεινή η περίοδος στη ζωή μου. Είναι ο μόνος λόγος που μιλάω. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς μόνος σου, όλος ο κόσμος σε δείχνει με το δάχτυλο. Οι γονείς πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά τους.

Σάλος με την υψηλή τηλεθέαση των Ράδιο Αρβύλα – Ξεπέρασαν ακόμη και τον Σασμο στο δυναμικό κοινό

Αρχικά έμαθα ότι κυκλοφορούν στα κινητά. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η αδερφή μου ήταν πολύ μικρή για να της φορτώσω τέτοιο βάρος. Είπα δεν θα το πω στη μαμά, στον μπαμπά, θα το πω στις φίλες μου. Όταν μαθεύτηκε όλο αυτό, η παρέα μου ντρεπόταν για μένα. Κόσμος έπιανε τους γονείς τους και τους έλεγαν να ‘μην κάνουν παρέα με αυτό το κορίτσι γιατί έκανε αυτό’. Μόνο μία φίλη μου ήταν δίπλα μου. Θυμάμαι να περνάω από καφετέριες και να κρύβονται επειδή είχαν κανονίσει χωρίς εμένα.

Πάγωσε το πανελληνιο οταν ακουσε τη Σια Κοσιωνη να αποκαλεί στον αέρα της Ερτ Θείο της, τον πρωθυπουργό

Οι γονείς μου αντέδρασαν πολύ πιο ψύχραιμα από ό,τι περίμενα. Εγώ ήμουν φοβισμένη. Ευχαριστώ κάθε βράδυ τον Θεό για όλα, και για αυτό ακόμα γιατί δεν θα άλλαζα κάτι αυτή τη στιγμή από τον χαρακτήρα μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ