Σχετικά με τις εμπρηστικές επιθετικές δηλώσεις των Τούρκων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέχρι ακόμα και πρότινος οι κατά κανόνα,απαράβατο μάλιστα κανόνα, εναντίον της Ελλάδας εμπρηστικά επιθετικές δηλώσεις των Τούρκων ερμηνεύονταν από τους εδώ, και παντός….,ειδικούς, πως λέγονταν για εσωτερική κατανάλωση μέσα στην Τουρκία λόγω των..ΧΧΧΧ
εκεί προβλημάτων, ησυχάζοντας έτσι τις ΕΔΩ
μάζες.

Και εν πολλοίς το επιτύγχαναν. Ο κάθε όμως
Ελλην σώφρων πολίτης διερωτάται, κι ας μή τόλεγε,περί ποίας εκ των δύο θέσεων ήταν η αλήθεια. Ήταν άραγε οι δηλώσεις των Τούρκων για εσωτερική κατανάλωση, ή οι ερμηνείες των εδώ «αναλυτών» αλλά καί κυβερνητικών κατα καιρούς αξιωματούχων.

Σήμερα όμως κανείς δεν «ερμηνεύει» και όλοι μόνο μεταδίδουν, τί να πούν; Οι γείτονες απασφαλισμένοι αφού κατάφεραν να παγιδεύσουν με την «Αραβική άνοιξη» Δυτικούς και Άραβες, σήμερα αποκαλύπτεται ο δόλος. Δηλαδή η δια της θρησκείας υποδούλωση λαών στούς Τούρκους, και ..βλέπουμε. Ακόμα και οι Κεμαλιστές της γείτονος δεν αγγίζουν το θέμα διότι το πλιάτσικο πάντα για τους Τούρκους ήταν είναι και θα είναι «ούμπερ άλλες».

Σήμερα λοιπόν και οι παραδοσιακοί τους φίλοι οι Φινλανδοί των οποίων η πρόσκληση του ΥΠΕΞ στην Τουρκία φάνηκε σε τί αποσκοπούσε, μετά το γλύψιμο της παραδοσιακής Τούρκικης φιλοξενίας (έτσι πάντα λέγαν) στις κοινές δημόσιες δηλώσεις,ως είθιστε επίλογο των μεταξύ τους επαφών, ο πονηρότουρκος επιχείρησε να εκμαιεύσει δήλωση προσήκουσα,πάνω στο μεταναστευτικό, των εναντίων της Ελλάδας Τουρκικών θέσεων, οποία και «ατάκα» απαντήθηκε,πάντα μέσα στα πλαίσια αβρότητας του επισκέπτη, αποστομωτικά.

Ο Φινλανδός, έτσι αχρήστευσε σ αυτή τη παρτίδα το «χαρτί» που παίζουν οι Τούρκοι πάνω στον παράγοντα Άνθρωπος. Ως εκ τούτου περίτρανα πλέον αποδεικνύεται ότι αυτό πού οι εδώ χαρακτήριζαν Τουρκική εσωτερική κατανάλωση καθησυχάζοντας ( τρομάρα να τς ούρθει) εμάς, είναι η μηδέποτε διακοπείσα επεκτατική βλέψη της Τουρκίας ολούθε τριγύρω αυτής, και ιδιαιτέρως εναντίων μας, αφού καλός ο της εσωτερικής κατανάλωσης μεζές,λόγω προβλημάτων εκεί κλπ. για εμάς. Έκαναν εξαγωγές εσωτερικών τους προβλημάτων.

Όπως μαζί με αυτές έκαναν καί πολλές άλλες πιο επωφελείς, όπως έκαναν καί κάνουν εισαγωγές προς εξαγωγή ανθρώπων. Όμως γι αυτούς είναι καί για έξω κατανάλωση.

Αμάλγαμα για δηλητήρια δίδυμα. Της ύπνωσης των έξω, εγρήγορσης των μέσα. Τώρα βέβαια δείχνεται πως είναι και αλλιώς αφού αυτό φαίνεται ακόμα και στόν παραμερισμό τους στο Ουκρανικό παρά τις απεγνωσμένες τους προσπάθειες να εμπλακούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ