Ταυτοποιήθηκε η μητερα που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια – Την κατέγραψαν οι κάμερες της περιοχής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά απο έρευνα των αρχών στις κάμερες της περιοχής, εντοπίστηκε η μητερα που πέταξε στα σκουπίδια το νεογέννητο βρέφος  έξω από τα κοιμητήρια της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.

Με πληροφορίες απο το grtimes.gr

Το βρέφος εντοπίστηκε με τον ομφάλιο λώρο και δεν αποκλείεται η γυναίκα να μπήκε μέσα στον χώρο του νεκροταφείου το προηγούμενο βράδυ για να γεννήσει. Υπενθυμίζεται ότι η σορός του έχει μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή και να διαλευκανθούν τα αίτια θανάτου του.

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους: Ρακοσυλλέκτης βρήκε μωρο πεταμένο μεσα στα σκουπίδια – Δυστυχως είχε φύγει απο τη ζωη

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης, Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος αρμόδιος για θέματα κοιμητηρίων ανέφερε στο GrTimes: «Το μωράκι βρέθηκε γυμνό στο σημείο που βλέπετε, με τον ομφάλιο λώρο», ενώ πρόσθεσε ότι ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο πιθανόν το μωρό να γεννήθηκε νεκρό: «Το μωρό δεν πρέπει να ήταν στην κοιλιά της μάνας πάνω από έξι μήνες» συμπλήρωσε.

Από πλευράς του ο υπεύθυνος ταφών και εκταφών των κοιμητηρίων, περιέγραψε: «Σοκαρίστηκα με αυτό που είδα. Αμέσως κοιτάξαμε με τις εκταφές που κάνουμε μην τυχόν έχει βγει κάτι από εμάς, αλλά δεν ήταν αυτό. Η εικόνα που είδαμε δεν είναι για να την βλέπει κόσμος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ