Νοσοκομειο Νίκαιας: 6 άτομα το έκαναν καλοκαιρινό

Απίστευτες εικόνες διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όταν έξι άγνωστοι εισέβαλαν στο νοσοκομείο μαζί με έναν τραυματία.

Οι Ρομά μπούκαραν στα επείγοντα με βία και στο πέρασμά τους έσπαγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους απαιτώντας να δει τον τραυματισμένο ένας γιατρός. Αφού προκάλεσαν φθορές σε πόρτες και τζάμια χωρίς να δώσουν καμία σημασία στους υπεύθυνους ασφαλείας, ζήτησαν από τις νοσοκόμες να φροντίσουν τον τραυματία που είχαν μεταφέρει.

Μιλώντας στην εκπομπή Tlive, ο Πάνος Παπανικολάου νευροχειρούργος και διευθυντής του νοσοκομείου σχολίασε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο». Σύμφωνα με τον ίδιο οι δράστες του επεισοδίου ήταν πιθανόν μεθυσμένοι και τρόμαξαν το προσωπικό προκαλώντας φθορές και εξαπολύοντας απειλές.

Ο κ. Παπανικολάου εξήγησε ότι τα αίματα που φαίνονται στους διαδρόμους ήταν από το θλαστικό τραύμα στα χέρια του ατόμου που μετέφεραν οι δράστες, το οποίο δεν ήταν κάτι σοβαρό. Όπως σημείωσε ο τραυματίας δέχτηκε την απαραίτητη φροντίδα και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος από το προσωπικό.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας και τρεις από τους έξι δράστες συνελήφθησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ