34χρονος ιδιοκτήτης πασίγνωστου εστιατορίου στην Πλάκα, τίναξε τα μυαλά του στον αέρα με περίστροφο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγικο τελος στη ζωη του έβαλε ένας 34χρονος, ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου στην Πλάκα, καθως βρέθηκε χθες το βράδυ με μια σφαίρα στο κεφάλι σε διαμέρισμα ημιορόφου στην Καλλιθέα οπου εμενε ενώ δίπλα του υπήρχε ένα 38αρι περίστροφο.

Ο άτυχος άνδρας αυτοκτόνησε μέσα στο υπνοδωμάτιο πάνω στο κρεβάτι, ενώ τον βρήκε νεκρό η μητέρα του που τον αναζητούσε από το πρωί.

Αρχικά υπηρξαν υποψιες για εγκληματική ενέργεια καθως είχε αυτοπυροβοληθεί στην πίσω δεξιά πλευρά ενώ το περίστροφο βρέθηκε στην αριστερή και το κινητό του έξω από το υπνοδωμάτιο.

Τελικά η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο χώρος της αυτοκτονίας δεν έμεινε ανέπαφος καθώς οι άνθρωποι που μπήκαν μέσα και τον βρήκαν νεκρό τα μετακίνησαν στην προσπάθεια τους να δουν τι συμβαίνει.

Υ.Γ. Στον χώρο βρέθηκαν άλλα τρία περίστροφα με σβησμένο τον σειριακό αριθμό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο δικηγορος του 34χρονου, Γιάννης Μαρακάκης δηλωσε στο Πρωτο Θεμα: Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείωμα. Ο άνθρωπος ήταν υπό αφόρητη ψυχολογική πίεση λόγω της αδυναμίας να έχει πρόσβαση στο γιο του. Αυτό ήταν κάτι για το οποίο πασχίζαμε να βρούμε τη λύση στην εισαγγελία η οποία δυστυχώς όπως φαίνεται υποτίμησε το θέμα.

Σύμφωνα ομως με το ρεπορτάζ του του Μάνου Μεϊμαράκη απο το newsbreak.gr:

Ο 34χρονος έφερε θανάσιμο τραύμα στην όπισθεν πλάγια δεξιά πλευρά του κεφαλιού από πυροβόλο όπλο, συγκεκριμένα περίστροφο διαμετρήματος .38 mm (φωτό) το οποίο, σύμφωνα με μια μαρτυρία, βρέθηκε μεν δίπλα από τον 34χρονο, αλλά από την αριστερή πλευρά.

Τον 34χρονο αναζητούσε από το πρωί της Πέμπτης η μητέρα του. Περίπου στις 4 το απόγευμα φιλικό του πρόσωπο επιχείρησε να τον εντοπίσει, έφτασε στην πολυκατοικία, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει την πόρτα της εισόδου του διαμερίσματος.

Στη συνέχεια βγήκε από το κτίριο και με μια πτυσσόμενη μεταλλική σκάλα ανέβηκε μέχρι το ύψος του παραθύρου το οποίο βλέπει στον δρόμο, έσπασε το τζάμι του παραθύρου και μπήκε στο διαμέρισμα.

Φθάνοντας στο υπνοδωμάτιο αντίκρισε τον 34χρονο νεκρό επάνω στο κρεβάτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία ειδοποιήθηκε αρκετή ώρα μετά το συμβάν.

Ωστόσο, αμέσως όταν ειδοποιήθηκαν έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας, της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής αλλά και της Αντιτρομοκρατικής.

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι ο χώρος δεν έμεινε ανέπαφος και ότι το όπλο μετακινήθηκε. Επίσης και το κινητό τηλέφωνο του 34χρονου για αρκετή ώρα μετά το συμβάν δεν βρισκόταν στον χώρο που βρέθηκε νεκρός.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα στο διαμέρισμα του 34χρονου εκτός από το συγκεκριμένο όπλο, βρέθηκαν ακόμα τρία περίστροφα με αποξεσμένο τον σειριακό αριθμό.

Τέλος, οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς το προφίλ του 34χρονου, η οικονομική του κατάσταση, καθώς και άλλα δεδομένα της υπόθεσης, δεν ταιριάζουν σε άτομο το οποίο θα επιχειρούσε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Καλλιθέας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ