Θριλερ στον γαλανόλευκο ουρανό του Αιγαίου: Οι Τούρκοι στόχευσαν και παρελοχλησαν το ελικοπτερο που μετεφερε τον Νίκο Χαρδαλια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο στόχαστρο των Τούρκων ο Νίκος Χαρδαλιάς καθως εσκεμμένα παρενόχλησαν το ελικοπτερο που τον μετεφερε, ενώ βρισκόταν πάνω από Καλόλιμνο και Φαρμακονήσι.

Οι άνανδροι Τούρκοι, μέσω του ασυρμάτου παρενόχλησαν το ελικόπτερο, ζητώντας να αλλάξει πορεία καθώς όπως ψευδώς ισχυρίστηκαν πετούσε μέσα σε τουρκικό FIR.

Βέβαια ο Έλληνας πιλότος αγνόησε τους Τουρκικους ισχυρισμούς και το ελικόπτερο μας συνέχισε κανονικά την πορεία του.

Αμεσως ο σταθμος της Σάμου απάντησε στις τουρκικές αρχές ότι η εκπομπή τους είναι παράνομη, δεν ισχύει και ότι πετουν σε ελληνικό fir.

Να θυμησουμε πως ο Έλληνας υφυπουργός Εθνικής Αμυνας πραγματοποιεί τετραήμερη επίσκεψη σε μονάδες και επιτηρητικά φυλάκια του ανατολικού Αιγαίου και χθες επισκέφθηκε και τη νήσο Παναγιά που βρίσκεται στο επίκετρο των παράνομων δραστηριοτήτων της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.

Δυστυχώς η Τουρκία με τις πλάτες του ΝΑΤΟ, παραβιάζει συνεχώς τον ελληνικο εναέριο χώρο στο Αιγαίο. Όμως οως ποτε; Ήρθε η ώρα να σεβαστούμε τους προγόνους μας, τα παιδιά μας και το μέλλον μας. Δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε αυτό το γελοίο υποκείμενο που ελέγχεται πλήρως από την Τουρκία, να αντιπροσωπεύει μία συμμαχία στην οποία είμαστε μέλος.

https://twitter.com/nikoiaos/status/1492127201571098626?s=21

Όταν η Τουρκία απειλεί να εισβάλει στα νησιά μας και ο εκπρόσωπος της συμμαχίας λέει ότι το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα, τότε ποιος ο λόγος να παραμείνει η Ελλάδα στην συμμαχία; Για να πολεμήσει για την Ουκρανία που δεν είναι καν μέλος της συμμαχίας; Για να πολεμήσει τους Ταλιμπάν μέσα στο Αφγανιστάν και να αφήνει τα σύνορα της στο έλεος των Τούρκων;

Επειδή οι καταστάσεις είναι ακραίες, επειδή η πολιτική και η πολιτειακή ηγεσία αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων, είναι καιρός να μιλήσει ο ελληνικός λαός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ