Σάκης Ρουβας: Με ανάρτηση του στο instagram ανατρεπει μετά το σάλο που προκάλεσε όσα ειπε για τον Λιγναδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βράδυ του Σαββάτου (12/2) ο Σάκης Ρουβάς με μια ανάρτηση στο Instagram, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοούσε και παράλληλα να τονίσει πως βρίσκεται στο πλευρό των θυμάτων.

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά:

«Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία και για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση.

Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα.

Τέλος, όποιος διαπράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από την Δικαιοσύνη».
00000000000000000000

Για πρώτη φορά επώνυμοι του χώρου της μουσικής μαζί με απλούς χρήστες του διαδικτυου τα χώνουν άγρια σε κάποιον καλλιτέχνη της εμβέλειας του Σάκη Ρουβα. Αιτία οι δηλώσεις συμπάθειας του στον Δημήτρη Λιγναδη σε τηλεοπτική εκπομη του Mega. Συνεχίστε την ανάγνωση για να δείτε τις δηλώσεις του.

Σάλος με όσα ειπε ο Σάκης Ρουβας για τον Δημήτρη Λιγναδη

Κατερρευσε ο Σάκης Ρουβας στην αντίστροφη μέτρηση στο Λυκαβηττο απο συγκίνηση

Ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης έγραψε:

Ο #Ρουβάς είναι το πιο αδίστακτο πρόσωπο στην ελλ. σοουμπίζ. Από τα 215.000€ για συναυλία 10 λεπτών μέχρι το σκηνοθετημένο βίντεο για το δημοψήφισμα όπου έλεγε «όλοι υποφέραμε». Η κάλυψη ενός κατηγορούμενου για παιδεραστία δεν είναι παρά ένα κομμάτι στο παζλ του αριβισμού του.

Ενώ ο συνθέτης Νίκος Τερζης:

Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;
#Ρουβας

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κύριος Παπαδημουλης:

Ο #Ρουβας αντί να συμπάσχει με τα θύματα του βιασμού, συμπάσχει με τον #Λιγναδη! Αηδία και ντροπή για το χυδαίο, συνεχιζόμενο και συστηματικό «ξέπλυμα». Ο βιασμός και μάλιστα ανηλίκων, πρέπει να διώκεται κ να τιμωρείται αυστηρά! #MeToo  #metoo .gr #Λιγναδης

-τι έχετε να πείτε για τους βιασμούς ανηλίκων?
-στεναχωριεμαι, πρέπει να πέρασε μια κόλαση.
-το θύμα?
-όχι ο βιαστής

#Ρουβας

Όχι Σάκη δεν είναι ιδιος ένας ναρκομανής με έναν παιδεραστή.
Μεγάλη αγκαλιά θα δώσουμε μονο στα θύματα που σε τρυφερή ηλικία κακοποιήθηκαν από τον Λιγνάδη και όλη τους τη ζωή προσπαθούν να κολλήσουν τα κομμάτια τους
Έχεις παιδιά θα έπρεπε να είσαι πιο ευαισθητοποιημενος #Ρουβας

Ο Σάκης Ρουβάς συμπάσχει και τον Λιγνάδη. Εμείς συμπάσχουμε με τα θύματα του βιαστή. Ο καθένας με τις αρχές και τις αξίες του. #ρουβας

Σε οτιδήποτε έχει εμπλακεί ο #Ρουβας τα τελευταία χρόνια απηχεί παθογένεια, έλλειψη ενσυναίσθησης, παλιές και ξεπερασμένες αντιλήψεις, παλιά Ελλάδα. Δεν είναι πια ούτε καν mainstream. Οδεύει στην κανονική περιθωριοποίηση και το trash. Αντίο κύριε Σάκη.

Η σύγκριση ενός βιαστή με τοξικοεξαρτημενο που χρειάζεται κατανόηση και βοήθεια, εκτός από χυδαία είναι και παραπλανητική.Ενα ένα τα φαντάσματα βγαίνουν από τις ντουλάπες για να επανέλθει η παλιά τους κανονικότητα.Ας το ξεχάσουν ..#Ρουβας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ