Σε πανικό ο Ζελένσκι κατά την συνομιλία με τον Μπάιντεν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε κατάσταση πανικού ήταν ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι κατά την διάρκεια της συνομιλίας με τον Τζο Μπάιντεν, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά. Στην συνομιλία που διήρκεσε περίπου 50 λεπτά, ο ουκρανός σχεδόν εκλιπαρούσε τον αμερικανό πρόεδρο να του δώσει λεπτομερή στοιχεία που να τεκμηριώνουν την αμερικανική βεβαιότητα περί επικείμενης ρωσικής εισβολής.

Ο Ουκρανός εκεί που ήταν φανατικός της αντιρωσική προπαγάνδας, τώρα φαίνεται ότι υποχωρεί άτακτα, διότι αφενός η Δύση δεν εγγυάται την άμυνα της χώρας του, αφετέρου τα αμερικανικά δημοσιεύματα έχουν προκαλέσει πανικό στην ουκρανική κοινωνία και έχουν αναστείλει κάθε οικονομική δραστηριότητα.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έχει δηλώσει ο ίδιος δημόσια, δεν έχει στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα περί επικείμενης ρωσικής εισβολής στην οποία μάλιστα τοποθετείται από τα μεγαλύτερα δίκτυα της Αμερικής, εντός της ερχόμενης εβδομάδας!

Ο Ζελένσκι φαίνεται ότι συνειδητοποιεί πως θα έχει την κατάληξη του γεωργιανού Σαακασβίλι, ο οποίος είδε τις ρωσικές δυνάμεις να φτάνουν στην Τιφλίδα μέσα σε λίγες ώρες και ο ίδιος σήμερα βρίσκεται στην φυλακή. Τώρα όμως είναι αργά. Διότι η Ουκρανία με ευθύνη των νεοναζί που συμμετέχουν στην κυβέρνηση αλλά και του ίδιου του Ζελένσκι, δεν σεβάστηκε τη Συμφωνία του Μινσκ, προέβη σε δολοφονικές επιθέσεις κατά των πολιτών της ανατολικής Ουκρανίας και τώρα είναι αδύναμος να εμποδίσει την διαφαινόμενη επίθεση τρομοκρατών στο Ντόνμπας το οποίο είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει την ρωσική αντίδραση.

Όταν ξέθαβαν τα SS από τους τάφους τους για να τα τιμήσουν στις ουκρανικές εκκλησίας, θα έπρεπε να σκεφτούν ότι θα υποστούν και τις συνέπειες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ