Ο Άδωνις Γεωργιάδης κομπάζει για την φασιστική επίθεση που έκανε σε δημοσιογράφο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

γράφει ο netakias

Αν και ο Άδωνις Γεωργιάδη εξανίσταται με όσους τον τοποθετούν στην ακροδεξιά, δηλώνοντας δεξιός, αλλά όχι ακραίος, οι πράξεις του τον διαψεύδουν. Βέβαια είναι ανθρώπινο δικαίωμα κάθε πολίτη, όμως οι πράξεις μας είναι αυτές που μας ορίζουν στο τέλος της ημέρας.

΄΄Όταν λοιπόν, ένας υπουργός που προσπαθεί να απαξιώσει μία δημοσιογράφο επιχειρώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις για τις πολιτικές της πεποιθήσεις επειδή δεν μπορεί να αντικρούσει τα επιχειρήματά της, είναι ο ορισμός του φασισμού.

Ο λόγος είναι, ότι αν και εχθές ο Υπουργός παρουσίαζε επιλεκτικά νούμερα στατιστικών, που δεν μπορεί κάποιος να διασταυρώσει στον αέρα αν είναι αληθή, αλλά τελικώς κατέληγε στο συμπέρασμα ότι δεν είναι τόσο τραγική η ακρίβεια στην Ελλάδα κι ότι όσοι διαμαρτύρονται είναι μίζεροι και κάνουν κακό στην χώρα, σήμερα η ΕΛΣΤΑ ανακοίνωσε ότι έχουμε ρεκόρ 25ετίας με πληθωρισμό 6,2% τον Ιανουάριο. Δηλαδή πληθωρισμό που είχαμε συναντήσουμε από το 1997


Πάντως για αυτή την φασιστική επίθεση ο υπουργός Ανάπτυξης κομπάζει και έτσι ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter άρθρο του iefimerida, που περιέγραφε την επίθεση στην Ε. Καλογεροπούλου, με «πάσα» τη χυδαία φράση… «Καβγάς Άδωνι Γεωργιάδη με δημοσιογράφο: «Σταματήστε την κλάψα, κυρία μου». 

untitledwr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ