Σάλο προκαλει το κοινωνικό μήνυμα του Χριστοφορου Ζαραλικου για την προστασία μας από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παίρνει την πρωτοβουλία να μας ενημερωσει πως θα πρέπει να εξοικονομήσουμε περισσοτερο ρεύμα ώστε να μην πάθουμε εγκεφαλικό οταν μας έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Μάλιστα δίνει και οδηγίες τι να κάνουμε σε περίπτωση που αρχίσουμε να μην νιώθουμε καλά.

https://twitter.com/marka2_/status/1493700466299084803?s=21

Ο καλλιτέχνης παρολο που δεν το αναφέρει στο βιντεο, ειναι φανερά εμπνευσμένος απο τον κύριο Σκρεκα που συνέστησε πρόσφατα στον κόσμο να κλείνει το θερμοσίφωνα σύντομα και να μην τιν ξεχνάει αναμμένο.

Κωστας Σκρέκας: “Δεν ξεχνάμε τον θερμοσίφωνα, δεν αφήνουμε τα φώτα ανοιχτά”
Δεν μπορούν να προσφέρουν καμία λύση στα προβλήματα της κοινωνίας. Έφτασε η στιγμή να φύγουν.

Μπαίνεις; Χραπ! Βγαίνεις; Χραπ!!
Τι πρέπει να κάνετε για να μειωθεί ο λογαριασμός ρεύματος ; Κάντε οικονομία, μην ξεχνάτε αναμμένο τον θερμοσίφωνα, μην αφήνετε ανοιχτά τα φώτα υπουργός ενέργειας Κ. Σκρέκας

Το “κλείσε το φως γιατί θα έρθει ο μπαμπούλας” της μαμάς,έγινε “κλείσε το φως γιατι θα έρθει ο Σκρεκας”#Δεη

https://twitter.com/anastasiospater/status/1493693841483960325?s=21

Για υπουργός ενέργειας δείχνεις πολύ πεσμένος πάντως
#σκρεκας

Αγοράστε νέα κλιματιστικά και ψυγεία για να πληρώνετε λιγότερη ΔΕΗ, ζήτησε ο Σκρέκας, μιλώντας σε εκπομπή του καναλιού «Βεργίνα TV» αποκαλύπτοντας το σχέδιο της κυβέρνησης του για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης! Πόσοι ντίλερ βρίσκονται στη κυβέρνηση;

τη σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο της @kedegr @DimPapastergio1, συζητήσαμε το υψηλό ενεργειακό κόστος στο οποίο καλούνται να ανταποκριθούν οι Δήμοι της χώρας. Παράλληλα, οι Δήμοι είναι έτοιμοι να συμβάλλουν στην αύξηση της ανακύκλωσης και τη μείωση του όγκου των απορριμμάτων.

https://twitter.com/kaietsipoules/status/1493651585326530570?s=21

Δεν υπάρχει ακρίβεια απλά όπως μας είπε ο Σκρέκας ξεχνάτε τον θερμοσίφωνα και τα φώτα ανοιχτά και είστε μίζεροι όπως μας είπε ο Άδωνις. Επίσης όσοι έχετε αυτοκίνητο είστε πλούσιοι.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο Σκρεκας έδωσε εντολή στην Νικολουλη να σβήσει το φώς στο τούνελ για οικονομία.

Ο κύριος Σκρέκας τοποθετείται Πρόεδρος του Δ.Σ.της ΛΑΡΚΟ το 2008, με αμοιβή 7.000 ευρώ την οποία αναπροσάρμοσε στα 9.000, με αναδρομική ισχύ,πρόσληψη της νύφης του κυρίου Σκρέκα ως υποδιευθύντρια;Του Συμπεθέρου του κυρίου Σκρέκα ως Διευθυντή Ασφαλείας στο εργοστάσιο της Λάρυμνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ