Η συγκινητική αφιέρωσή του Κωνσταντή απο τις Άγριες Μέλισσες στον αδικοχαμένο φίλο του, Πάνο Νάτση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γιάννης Κουκουράκης ήταν προσωπικος φίλος και συμπρωταγωνιστής του Πάνου Νατση στο θέατρο και πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένος μαζί με το cast της σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 στις βραδιές «Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Εκει οταν ανέβηκε στη σκηνή έκανε μια συγκινητική αφιέρωση στον φίλο του Πάνο Νάτση που χάθηκε τοσο απρόοπτα απο τη ζωη:

Το είδα και από εμένα. Είχα πολλά όρια, πολλούς φραγμούς, πολλές σκέψεις, αλλά τελικά δεν με πήγε πουθενά. Και κάτι τέτοιες στιγμές μας δίνουν κάτι χαστούκια χωρίς προηγούμενο, και γι’ αυτό αφιερώνω αυτά τα τραγούδια στον φίλο μου τον Πάνο που έφυγε. Αλλά και σε όλους εσάς που ελπίζω να ζείτε αυτές τις στιγμές σαν να είναι όχι οι τελευταίες, αλλά με το ίδιο πάθος.

Υ.Γ. Οι δυο φίλοι το βράδυ πριν ο Πάνος Νάτσης χάσει τη ζωή του ήταν μαζί στον σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη και γιόρταζαν τα γενέθλιά της.

Το μοιραίο τροχαιο που στοίχισε τη ζωη του Πάνου Νατση

Ένας απο τους πιο αγαπημένους και ταλαντούχους νέους ηθοποιούς μας, έχασε τη ζωη του σε τροχαιο στην καρδιά της Αθήνας. Ο Πάνος Νατσης άφησε την τελευταία του πνοή στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε σφοδρά με φορτηγό. Ήταν μόλις 31 ετων.

Πάνος Νάτσης: Γιόρτασε με παρέα τα γενέθλια φίλης του ηθοποιού λίγη ωρα πριν σκοτωθεί με τη μηχανή

Συγκλονισμένος ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπυρος Μπιμπιλας, γνωστοποίησε πριν λίγο με ανάρτηση του το θάνατο του αγαπημένου μας Πάνου Νατση:

Συγκλονισμένοι και άφωνοι έχουμε μείνει όλοι από τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση, του πρωταγωνιστή του Γιώργου Καπουτζιδη στην νέα σειρά ΣΕΡΡΕΣ…και στο θέατρο ΗΒΗ…Αδύνατον ΝΑ δεχτούμε αυτό το τραγικό νέο….Ποσο γλυκό παιδί, πόσο ωραία δουλέψαμε …Δεν μπορώ να σε αποχαιρετήσω Πάνο μου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ