Παγκοσμιο σοκ: Ο Τριντό μπλοκάρει τους τραπεζικούς λογαριασμούς των διαδηλωτών και παγωνει και όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μια σειρά αναρτήσεων της στο διαδίκτυο η Μαρια Δεναξα μας ενημερώνει για τα πρωτοφανή γεγονότα που συμβαίνουν στον Καναδα οπου η κυβερνηση προσπαθεί να καταστείλει τους διαδηλωτές με καθε μέσο και καθε τροπο.

Με τη χρήση της παραδοσιακής βιας των αστυνομικών που συλλαμβάνουν τους πάντες αλλα και με νέους τρόπους μπλοκάροντας τις τραπεζικές τους καταθέσεις και τα περιουσιακά τους στοιχεία, καθως με την ενεργοποίηση του νόμου για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι τραπεζικοί λογαριασμοί των προσώπων που συνδέονται με τις διαδηλώσεις θα παγώνουν χωρίς δικαστική εντολή.

Ενώ παραλληλα μας ενημερώνει και για το πρωτοφανες tweet του πολυεκατομμυριούχου Ελον Μασκ για τον Καναδό πρωθυπουργό που τον παρομοίασε με τον Χιτλερ.

🇨🇦 Ο Τριντό δεν θα μπλοκάρει μόνο τους τραπεζικούς λογαριασμούς των διαδηλωτών, αλλά θα παγώσει και όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία…

Άκρως δημοκρατικά =>🇨🇦 Οι “άνδρες” του “δημοκράτη”Τριντό σπάνε την πόρτα ενός τροχόσπιτου στην Οττάβα για να συλλάβουν τον ιδιοκτήτη του και στη συνέχεια να οδηγήσουν στη μάντρα το τροχόσπιτο.Τις τελευταίες ώρες έχουν συλληφθεί δεκάδες διαδηλωτές κ έχουν κατασχεθεί πολλά οχήματά.

🇨🇦 Οι “άνδρες” του “δημοκράτη” Τριντό, καθαρίζουν την Οττάβα απο τους διαδηλωτές που είχαν αποκλείσει το κέντρο της πόλης εδώ και τρείς εβδομάδες

https://twitter.com/mdenaxa/status/1494782213971456011?s=21

Mε τον Χίτλερ παρομοίασε τον πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντώ, ο δισεκατομμύριουχος Ελον Μασκ, για την επιβολή του νόμου έκτακτης ανάγκης (όπως στη Γαλλία!) ο οποίος του δίνει δίνει πρόσθετες εξουσίες για την αντιμετώπιση των διαδηλωτών (κι όχι μόνο!) Ο Μάσκ έσβησε το τουιτ.

E53CD1C8 E834 4E0B 963C E65D37D9292C

https://twitter.com/disclosetv/status/1494805011070652422?s=21

Υ.Γ. Ο νόμος περί μέτρων έκτακτης ανάγκης έχει ενεργοποιηθεί μόνο μία φορά στο παρελθόν σε καιρό ειρήνης (τότε ονομαζόταν νόμος περί μέτρων πολέμου), από τον πατέρα του Τζάστιν Τριντό, τον Οκτώβριο του 1970.

Η κυβέρνηση του Πιερ Έλιοτ Τριντό επικαλέστηκε αυτόν τον νόμο για να στείλει στρατό στο Κεμπέκ και να λάβει σειρά μέτρων μετά την απαγωγή, από το Απελευθερωτικό Μέτωπο του Κεμπέκ, του βρετανού εμπορικού επιτετραμμένου, του Τζέιμς Ρίτσαρντ Κρος, και του υπουργού της τοπικής κυβέρνησης Πιερ Λαπόρτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ