Σοκαρισμένοι οι συγγενείς ηλικιωμένου, βρήκαν το πτωμα του σε σήψη μεσα στο σπίτι του – Είχαν χρόνια να τον αναζητήσουν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα 88χρονος πρώην αστυνομικός εντοπίστηκε νεκρός χθες μεσα στο σπίτι του στην Ηλεία με τη σορό του να βρισκεται σε πλήρη αποσύνθεση. Οι εκτιμήσεις των ειδικών, καταλήγουν στο τραγικο συμπέρασμα πως ο θάνατός του είχε επέλθει καιρό πριν, από οκτώ μήνες έως και δύο χρόνια…

Εγινε νεκροψία – νεκροτομή που εδειξε οτι η αιτία του θανάτου του 88χρονου είναι απροσδιόριστη και αποκλείονται οι κακώσεις. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες της “Πατρίς“, από τα έως τώρα στοιχεία δεν υπάρχει ένδειξη για εγκληματική ενέργεια.

Δύο από τα παιδιά του ηλικιωμένου μετέβησαν προχθές στο σπίτι του πατέρα τους προκειμένου να διευθετήσουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα, που είχε η οικογένεια. Όταν έφθασαν έξω από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου, διαπίστωσαν ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Όσο κι αν χτύπησαν δεν βρέθηκε κανείς να τους ανοίξει. Τότε με τη βοήθεια επαγγελματία κλειδαρά από τον Πύργο άνοιξαν την πόρτα και αντίκρισαν το πτώμα του πατέρα τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες απο κατοίκους της περιοχής αλλα και τον αδερφό του,την ημέρα που επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι κανείς δεν είχε επικοινωνία με τον συνταξιούχο αστυνομικό για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια ενώ οπως λένε ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος.

“Είχα να τον δω τέσσερα – πέντε χρόνια. Ήταν μοναχικός άνθρωπος και δεν είχε πειράξει κανέναν. Οι φήμες λένε ότι δεν μιλούσε με τους συγγενείς του, αλλά αυτά είναι θέματα της οικογένειας και δεν τα ξέρουμε οι υπόλοιποι. Αλλά αφού δεν ενδιαφέρθηκε κανείς μάλλον έτσι θα είναι. Είχαν ανοίξει ξανά το σπίτι του πριν από χρόνια γιατί πάλι τον έψαχναν και έλειπε”, ανέφερε ο Σάκης Καζαζόπουλος.

Ο Νικόδημος Βουσδούκος σημειώνει: “Τον γνώριζα γιατί είμαστε συνομήλικοι. Είναι αλήθεια ότι δεν είχε συναναστροφές με κανέναν. Όποιον και να ρωτούσα εδώ στο χωριό κανείς δεν ήξερε πού είναι. Και τώρα μάθαμε ότι βρέθηκε πεθαμένος μέσα στο σπίτι του. Είχε ένα μικρό ατύχημα πριν από τέσσερα χρόνια, πήγε στο νοσοκομείο αλλά από τότε κανείς δεν τον έχει δει”.

“Δεν κυκλοφορούσε καθόλου στο χωριό. Ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος και δεν είχε επαφές με κανέναν. Μου έκανε εντύπωση πως τόσα χρόνια δεν κατάλαβε κανείς τίποτα. Μόνο η οικογένεια του ξέρει”, επισημαίνει η Δήμητρα Καζαζοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ