Λύγισε ακόμη και ο Νίκος Ευαγγελατος με την έκκληση της συζύγου εγκλωβισμένου οδηγού στο Euroferry Olympia

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λύγισε ακόμη και ο Νίκος Ευαγγελατος οταν σε ζωντανή σύνδεση από την Κέρκυρα, η κ. Βάνα Μπεκιάρη, σύζυγος εγκλωβισμένου επιβάτη, έκανε δραματική έκκληση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να παρέμβει άμεσα καθώς όπως δήλωσε χάνονται πολύτιμες ώρες, ενώ κατήγγειλε πως ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης δεν έχει κινητοποιηθεί ενώ η ίδια έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του.

Σοκαρισμένος ο Νίκος Ευαγγελατος απο την αποκάλυψη πως η ίδια η τράπεζα πλειοδότησε στον πλειστηριασμό του σπιτιού μιας ηλικιωμένης

Χαμός στο Ράδιο Αρβύλα οταν έπαιξαν στον αέρα τίτλο αποκαλυπτικου άρθρου του Olympia για τον Νίκο Ευαγγελάτο

«Ζητώ άμεσα κινητοποίηση!», τόνισε η κ. Μπεκιάρη.

Η ρυμούλκηση του πλοίου σ’ ένα λιμάνι δεκάδες ναυτικά μίλια μακριά από την Κέρκυρα, είναι χαμένος πολύτιμος χρόνος για τον εντοπισμό των αγνοούμενων καθως οι έρευνες «παγώνουν», όσο το πλοίο θα ρυμουλκείται από την Κέρκυρα στον Αστακό, όπως αποφασίστηκε.

Η ρυμούλκηση, μέχρι στιγμής, γίνεται με ταχύτητα που δεν ξεπερνά τα 4 μίλια ανά ώρα, υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες και υπολογίζεται ότι θα φτάσει στον Αστακό, αύριο, αργά το μεσημέρι. Η διαδικασία αυτή κρίθηκε απαραίτητη, μετά την εισήγηση της πυροσβεστικής.

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για τα μέτρα ασφαλείας, από τις εικόνες που δείξατε, αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπήρχαν, αναφέρει στην ίδια εκπομπή, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια εγκλωβισμένου.

Ήταν ένα πλωτό φέρετρο. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι διαφορετικό.
Ακόμα και ελάχιστες ελπίδες να υπάρχουν για να βγουν ζωντανοί, τότε χάνονται και αυτές.
Ακόμα και τώρα, εγώ το λέω, το πλοίο αν γίνεται να πάει στη Λευκίμμη ή την Ηγουμενίτσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ