Είμαστε σε χέρια γελοίων αξιωματούχων! Το tweet που ξεφτίλισε ολόκληρη την ΕΕ…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο Ζοζέπ Μπορέλ ανέβασε και διέγραψε ένα tweet, που αφορούσε τις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας. Αυτές που δήλωνε νωρίτερα, ότι θα «πληγώσουν πολύ τη Μόσχα»…

Ποιες ήταν οι κυρώσεις αυτές, «το πρώτο βήμα», κατά τον επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας;

Έγραφε λοιπόν στο tweet που διέγραψε μεν από τον λογαριασμό του, αλλά όχι από το διαδίκτυο, γιατί ως γνωστόν, scripta manent και στη νέα εποχή (του… screenshot):

«Όχι πια: Ψώνια στο Μιλάνο, πάρτι στο Σεν Τροπέ, διαμάντια στην Αμβέρσα»!

nb keimeno tweet borrell
Το tweet που ανέβασε ο Μπορέλ

Μιλάμε για τεράστια πληγή στη Μόσχα, όχι αστεία… Κυρώσεις που «δαγκώνουν» (που έλεγε και μια ψυχή εντός Ελλάδος)…

Η ΕΕ έχει καταντήσει ένας ξεπερασμένος γελωτοποιός που το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του (εκάστοτε) βασιλιά. Και οι εκπρόσωποί της μόνο λύπηση προκαλούν. Ούτε καν γέλιο.

nb keimeno tweet borrell1
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα…

Τον έκραξε το twitter

Οι χρήστες του twitter πήραν πολύ γρήγορα χαμπάρι τι είχε συμβεί και έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός στον λογαριασμό του Μπορέλ.

«Επιτέλους, εμφανίστηκε ένας άνθρωπος που πραγματικά αγωνίζεται για τον περιορισμό του πλούτου των ρωσικών ελίτ εντός της Ρωσίας. Κάτι που η Ρωσία προσπαθούσε να κάνει ανεπιτυχώς εδώ και χρόνια χωρίς αποτέλεσμα», έγραφε δηκτικά σε ένα τιτίβισμα, ενώ πολλοί στέκονταν στο γεγονός της διαγραφής και τον ρωτούσαν γιατί το έκανε.

Άλλος χρήστης έκανε τις απαραίτητες διορθώσεις: «Οι απόψεις σας είναι πολύ ξεπερασμένες. Όλα τα διαμάντια κόβονται πλέον στην Ινδία, η Prada κατασκευάζεται στην Κίνα και τα πάρτι στο Saint Tropez είναι χειρότερα από ό,τι στο Ντουμπάι. Η Ευρώπη δεν είναι πια το κέντρο του κόσμου, φίλε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ