Πορτοσαλτε στον αέρα του Σκαι: Καύσιμα βαζουν μόνο οι πλούσιοι, με 500 ευρω μισθό δεν μπορείς να βάλεις βενζίνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν βάζεις ακόμη βενζίνη με Μητσοτακη θα πρέπει να αισθάνεσαι πλούσιος και ξεχωριστός, αυτο ειναι το συμπέρασμα τελικά όσων ειπε στον αέρα του Σκαι ο Αρης Πορτοσαλτε που τονισε πως με δυο ευρω που πήγε η βενζίνη πλέον βενζίνη βαζουν μονο οι παραγωγικές βάζουν οι μονάδες της κοινωνίας, οχι οι φτωχοί.

Οταν βλέπεις λοιπόν κάποιον με δεκάευρο στο χερι να λέει στον βενζίνα 10 ευρω βενζίνη μάστορα, να ξέρεις πως βλέπεις ένα μικρό Ωναση που ξοδεύει με άνεση.

https://twitter.com/marka2_/status/1496387746830635009?s=21

Όλα αυτά τη στιγμή που η τιμή των καυσίμων κίνησης εχουν πάρει φωτια καθώς πανελλαδικά, η μέση τιμή της αμόλυβδης 95 οκτανίων φθάνει στο 1,884€, ενώ η αμόλυβδη 100 οκτ. στα 2,032€.

Τους τελευταίους δύο μήνες οι τιμές στα καύσιμα καταγράφουν μόνο αυξητική πορεία. Στις 31 Δεκεμβρίου 2021 η απλή αμόλυβδη βενζίνη έφθανε στο 1,746€ και η 100στάρα στο 1,910€.

Το σκηνικό όμως – σύμφωνα με τους ειδικούς – θα γίνει χειρότερο, καθώς στο επόμενο διάστημα στην Αττική και στα μεγάλα αστικά κέντρα αναμένεται να σπάσει το φράγμα των 2 ευρώ ακόμα και η αμόλυβδη 95 οκτανίων.

Σε όλα τα νησιά η τιμή έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα 2 ευρώ, ενώ η Πέλλα, η Ημαθία και τα Γρεβενά αποτελούν την εξαίρεση καθώς είναι οι νόμοι όπου ακόμα η 100στάρα αμόλυβδη δεν έχει ξεπεράσει τα 2 ευρώ. Συνεχίστε την ανάγνωση.

#Πορτοσαλτε:Τη βενζίνη δεν τη βάζουν άνθρωποι των 500€ γιατί δεν έχουν αμάξι.Η μάνα μου με 500€ σύνταξη δεν είχε αμάξι.
Ελλάδα 2022,η λογική έχει πάει περίπατο κ παρελαύνουν η ξετσιπωσιά και η χυδαιότητα σ’αυτό το βαρέλι που δεν έχει πάτο από τις 07/07/19.

Πώς αισθάνονται όσοι ένιωσαν μεσαία τάξη και τους ψήφισαν; Αισθάνονται τουλάχιστον παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας; Αισθάνονται ντροπή για τα όρνια που έβαλαν να κυβερνούν; Αισθάνονται θλίψη για το δούλεμα από τα κοράκια τύπου #Πορτοσαλτε;

Σκυλακακης “Οι φτωχοί δεν βάζουν βενζίνη, άρα δεν τους επηρεάζει η αυξηση.”
Αδωνις “Η αύξηση στο ρεύμα οφείλεται στην αριστερά.”
Μητσοτάκης “Οι εργαζόμενοι δεν θέλουν να πάει ο μισθός στα 800 ευρώ.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ