Συγκλονισμένο το πανελληνιο: Μητερα με τα δυο παιδιά της κάηκαν ζωντανοί μεσα στο σπίτι τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θρήνο στο πανελλήνιο προκάλεσε η τραγική είδηση ότι μια νεαρή μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά της βρήκαν τραγικό θάνατο στη Θεσσαλονίκη όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η 32χρονη μητέρα και τα δύο παιδάκια ηλικίας 11 και 8 ετών δεν πρόλαβαν να βγουν από το σπίτι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους μέσα στη φλεγόμενη μονοκατοικία στη Νέα Μαγνήσια του δήμου Δέλτα.

5521835

Ο πατέρας ο οποίος έλειπε σε ταξίδι καθώς εργάζεται ως επαγγελματίας οδηγός, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει πώς μέσα σε λίγα λεπτά έχασε την οικογένειά του. Στο σημείο έχουν σπεύσει και οι συγγενείς της οικογένειας οι οποίοι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν την τραγωδία.

fwtia thess in 2

fwtia thess in 3

Συντετριμμένοι είναι και οι γείτονες της οικογένειας, οι οποίοι αναφέρουν ότι η οικογένεια είχε αγοράσει πρόσφατα τη μονοκατοικία και την είχε ανακαινίσει. «Έχουμε σοκαριστεί. Μας ειδοποίησαν ότι καιγόμαστε από τη γειτονιά. Βγήκαμε έξω και είδαμε το σπίτι, δίπλα ακριβώς, να καίγεται ολόκληρο. Τρόμαξα, οι φλόγες ήταν πολύ μεγάλες», δήλωσε γείτονας της οικογένειας και πρόσθεσε: «Οι πυροσβέστες βρήκαν μέσα τη μητέρα και τα παιδιά απανθρακωμένα».

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση των πυροσβεστών η νεαρή μητέρα επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού για να σώσει τα παιδιά, ωστόσο δεν πρόλαβε. Η σορός της εντοπίστηκε δίπλα από την πόρτα, ενώ τα δύο αγγελούδια βρέθηκαν στο δωμάτιό τους.

fwtia thess in 1

Η οικογένεια εγκλωβίστηκε από τη φωτιά με τους πυκνούς καπνούς να εμποδίζουν την ορατότητα και να προκαλούν ασφυξία, ενώ ταυτόχρονα από τις φλόγες, κατέρρευσε η οροφή του σπιτιού.

Πιθανόν η φωτιά να ξέσπασε από θερμαντικό σώμα το οποίο ήταν αναμμένο για να ζεσταθεί η οικογένεια το βράδυ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ