Κάηκε ζωντανή μεσα στο σπίτι της – Την άκουγαν οι γείτονες που φωναζε σώστε με καίγομαι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια νεα τραγωδία με θάνατο απο φωτια, μετά την μητερα με τα δυο παιδιά χθες που κάηκαν ζωντανοί, αυτή την φορά με θύμα μια ηλικιωμενη που βρήκε φρικτό θάνατο οταν έπιασε φωτιά το σπίτι της, στην Αμφίκλεια.

Φαίνεται πως η φωτιά προκλήθηκε από τσιγάρο που το θύμα, είχε ξεχάσει να σβήσει. Εξαπλώθηκε γρήγορα και τύλιξε το διαμέρισμα της, ενώ η άτυχη ιδιοκτήτρια αν και ζήτησε βοήθεια, δεν πρόλαβαν να την σώσουν.  

Το περιστατικό σημειώθηκε εχθές τα μεσάνυχτα στην οδό Μουζέλη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα στοιχεία, δεν παραπέμπουν σε βραχυκύκλωμα κάποιας συσκευής, ενώ και η θερμάστρα χαλαζία που υπήρχε στο σπίτι,  βρέθηκε άθικτη.

Η 63χρονη, σύμφωνα με το lamiareport.gr, προσπαθώντας να σωθεί τηλεφώνησε στην αλλοδαπή γυναίκα που την πρόσεχε, φωνάζοντας «βοήθεια, έλα γρήγορα καίγομαι».

Η γυναίκα έφτασε γρήγορα στο σπίτι και με τη βοήθεια των γειτόνων με λάστιχα επιχείρησαν να σβήσουν την φωτιά, όμως μάταια. Η 63χρονη γυναίκα είχε καεί ζωντανή στο κρεβάτι της.

Η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς και ερευνά τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ