Σοκαρισμένοι ακόμη και στο Μαξίμου απο την σκληρή απόφαση της Eurovision για τη Ρωσια – Δεν το περίμενε κανεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απόφαση για πρώτη φορά στην ιστορία της η Eurovision να εμπλακεί σε πολιτικές αποφασεις εξέπληξε ακόμη και τον ίδιο τον Έλληνα Πρωθυπουργό που δεν πίστευε οτι οι ευρωπαίοι θα τολμήσουν να λάβουν τοσο σκληρα μέτρα.

Για όσους θεωρούν την Eurovision ένα πανηγυρακι με αυτο τον τροπο αποδεικνύεται έμπρακτα η σκοτεινή πολιτική της επιρροή που πάντα λειτουργούσε παρασκηνιακά και τωρα για πρώτη φορά αναδύεται στο φως και γίνεται όπλο στα χέρια των δυτικών.

Αποφασισμένοι να εξοντώσουν τη Ρωσία οι Ευρωπαίοι ηγέτες: Την πέταξαν έξω από τη Γιουροβίζιον

Όσοι ασχολούνται με την Eurovision γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει ανατολικό μπλοκ στον διαγωνισμό τραγουδιου, μια άτυπη συμμαχία των πρώην ανατολικών χωρών που μοιράζονται μεταξύ τους τους βαθμούς και κατευθύνουν το αποτέλεσμα.

Συγκλονιζει η αποφαση της Eurovision για Ρωσια-Ουκρανια! Πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού συμβαίνει αυτο το πράγμα

Για πρώτη φορά οι δυτικές χώρες καταφέρνουν με πρόσχημα την Ουκρανια να χτυπήσουν αυτο το μπλοκ και η Ελληνική κυβερνηση το γνωρίζει αυτο.

Βέβαια μέχρι εκείνη την βραδιά του διαγωνισμού πολλα μπορούν να αλλάξουν και αν η Ουκρανια οδηγηθει σε ανακωχή και υπογράψει συμφωνία με την Ρωσια τότε κάλλιστα η Ρωσια μπορει να επιστρέψει με δόξες και τιμές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ