Πακιστανός στη Ρόδο στην Ροδιτισσα πρώην σύντροφο του: Της έβαλε το μαχαιρι στο λαιμό για να την βιάσει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δώρισε τριαντάφυλλα του Αγίου Βαλεντίνου στην κοπέλα με την οποία είχε σχέση, αλλά λίγες ημέρες αργότερα την έσυρε σε μια ερημιά, την ξυλοφόρτωσε, της έβαλε ένα μαχαίρι στον λαιμό και προσπάθησε να τη βιάσει! Οι πράξεις που αποδίδονται στον 24χρονο Πακιστανό, ο οποίος σήμερα θα απολογηθεί ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου, προκαλούν αποτροπιασμό και φρίκη.

Οσα κατήγγειλε η 20χρονη πρώην σύντροφός του στους αστυνομικούς του Τμήματος Αρχαγγέλου οδήγησαν στη σύλληψή του στις 23 Φεβρουαρίου για απόπειρα βιασμού, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή σε βάρος τέως μόνιμου συντρόφου κατ’ εξακολούθηση.

Η 20χρονη γνώρισε τον Πακιστανό μέσω facebook τον Δεκέμβριο του 2020, όταν εκείνος διέμενε στους Σοφάδες Καρδίτσας. Τον Σεπτέμβριο του 2021, η γνωριμία είχε προχωρήσει, έστω και διαδικτυακά, και ο 24χρονος πήγε στη Ρόδο για να συγκατοικήσει με την 20χρονη. Αρχικά όλα ήταν «ρόδινα», ωστόσο λίγο καιρό αργότερα ο Πακιστανός άρχισε να δείχνει έντονα σημάδια ζήλιας. Η ζηλοτυπία ήταν που τον έκανε να αρχίσει να βρίζει την κοπέλα και συχνά να τη χτυπά.

Τελικά, η νεαρή πήρε την απόφαση να χωρίσουν για να απαλλαγεί από τα βίαια ξεσπάσματά του καθώς, όπως κατήγγειλε, ως τις 14 Ιανουαρίου, που χώρισαν, την είχε χτυπήσει άλλες τρεις φορές.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Πακιστανός θέλησε να επανασυνδεθούν και θεώρησε την ημέρα κατάλληλη. Ετσι, της έστειλε μια ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα και τη «βομβάρδισε» με τηλεφωνήματα. Τρεις ημέρες μετά, το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε, αλλά μετά τη συζήτηση που είχαν δεν έγινε επανασύνδεση. Ομως, εκείνος δεν μπορούσε να το δεχτεί…

Μεθυσμένος

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, ο Πακιστανός πήγε στο κτήμα στις Καλυθιές, όπου δουλεύει η κοπέλα, για να ψήσουν μαζί με τους ιδιοκτήτες και να φάνε.

Οταν τελείωσαν, εκείνη του ζήτησε να τη μεταφέρει σπίτι και, ενώ ήταν μεθυσμένος, όπως υποστηρίζει, ξεκίνησαν με τη μοτοσυκλέτα του ιδιοκτήτη. Στη διαδρομή, πριν φτάσουν στην επαρχιακή οδό Ψίνθου – Καλυθιών, ο 24χρονος σταμάτησε στην άκρη και ξεκίνησε την ερωτική εξομολόγηση και τα ερωτόλογα.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, όμως, ο Πακιστανός άλλαξε τροπάριο! Εβγαλε από την τσέπη του έναν σουγιά και της τον έβαλε στον λαιμό, λέγοντάς της ότι την αγαπά! Στη συνέχεια, όπως περιέγραψε η 22χρονη, τη χτύπησε, την έριξε στο έδαφος και προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα με σκοπό να τη βιάσει. Εντρομη εκείνη άρχισε να φωνάζει και παλεύοντας κατάφερε να του ξεφύγει, να κρυφτεί πίσω από κάτι δέντρα και να τηλεφωνήσει στον πατέρα της. Ομως, ο Πακιστανός την ξετρύπωσε και την άρπαξε από τον λαιμό, απειλώντας να τη σκοτώσει. Για καλή της τύχη, έφτασε στο σημείο ο πατέρας της και την έσωσε από τα χέρια του, πηγαίνοντας την κόρη του σπίτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ