Το πρωί ο Κυριάκος έδινε συγχαρητήρια στις προξενικές αρχές για την προστασία των Ελλήνων της Μαριούπολης…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μεσημέρι μας έσφαζαν.

Άλλο ένα μνημείο της κυβερνητικής ανικανότητας αναφορικά με την προστασία της ζωής των Ελλήνων όπου κι αν βρίσκονται, είναι τα σημερινά γεγονότα με τις δολοφονίες Ελλήνων στην Ουκρανία. Είτε ευθύνονται οι ρώσοι, όπως ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός, είτε οι ουκρανοί, το θέμα παραμένει ότι οι συμπατριώτες μας συνεχίζουν να δολοφονούνται, όπως γινόταν και πριν την εισβολή.

Οι ομογενείς μας μάλιστα στην Ουκρανία είχαν διαγραφεί από το καθεστώς Ζελένσκι, καθώς είχαν σταματήσει να αναγνωρίζονται ως εθνική μειονότητα, παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες της Μαριούπολης είναι οι μοναδικοί γηγενής στην περιοχή! Όλοι οι άλλοι ήρθαν πολύ αργότερα.

Για αυτό το ανοσιούργημα του καθεστώτος Ζελένσκι, η ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο δεν αντέδρασε, αλλά προσωπικά ο πρωθυπουργός χαριεντιζόταν μαζί του, χωρίς καν να θέτει αυτό το εθνικής σημασίας θέμα. Όπως επίσης ανεχόταν την στρατιωτική συμμαχία του Ζελένσκι με την Τουρκία. Ενώ εμείς ματώναμε ως Ελλάδα για να υποστηρίξουμε την Ουκρανία απέναντι στην Ρωσία με βαρύτατες κυρώσεις που κατέστρεφαν τους Έλληνες παραγωγούς.

Το πρωί λοιπόν, το μεσημέρι για την ακρίβεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδινε συγχαρητήρια στις προξενικές αρχές για την προστασία της ομογένειας στην Μαριούπολη. Αμέσως μετά ακολούθησαν τα τραγικά γεγονότα…

2EC03422 4671 4A67 8DB3 474DB16B8860
Τα συγχαρητήρια και τα δελτία τύπου του Κυριάκου, διαδέχτηκαν οι δολοφονίες των Ελλήνων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ