Σάλος με την επιλογή Γεωργιαδη να παει σε κοπή πίτας την ωρα που πεθαίνουν ομογενείς μας απο βομβαρδισμούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναστάτωση στο διαδίκτυο με πλήθος αρνητικών σχολίων προσκάλεσε ο Αδωνις Γεωργιαδης με μια ανάρτηση του στο διαδίκτυο στην οποια ανέφερε πως θα παρευρεθεί στην κοπή πίτας κομματικής οργάνωσης!

Δεκαδες εξοργισμενοι ψηφοφόροι απορούσαν πως ο Άδωνις όχι μόνο δεν αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα των καταστάσεων, αλλά ανακοινώνει και την συγκεκριμένη «έμπνευση» που είχε ενώ η Ευρώπη φλέγεται και η Ελλάδα υποφέρει.

Οι αναρτήσεις του υπουργού:

Σε λίγο στην Έδεσσα στην κοπή της παραδοσιακής μας Βασιλόπιτας μας! Σας περιμένω!

B46B6C75 E649 4D06 95EC FF86CA043C44

Πριν λίγο στο Ηλέκτρα στην Θεσσαλονίκη στην κοπή της πίτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Θεσσαλονίκης κ. Βασίλη Γεωργιάδη.

O ΥΠΑΝΕΠ @AdonisGeorgiadi απηύθυνε χαιρετισμό στην κοπή της πίτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας. Τόνισε ότι η Ελλάδα μπαίνει στο 2022 με αισιοδοξία για ισχυρή οικονομική ανάπτυξη και ότι, πάρα τις αντιξοότητες, θα πετύχει εξαιρετικά καλές επιδόσεις.

Τα σχόλια που ακολούθησαν:

Που την βρισκετε την διαθεση κυριε Γεωργιαδη να κοβετε βασιλόπιτες 55 μερες μετα την Πρωτοχρονια και με μια αιματοχυσια να λαμβανει χωρα ; Τουλαχιστον μην το διαφημιζετε…

Μπράβο Αδωνη. Πλήρη συναίσθηση του θεσμικού σου ρόλου. Όταν πας για παϊδάκια να βγάλεις και σέλφι να δούμε. Αφού ρευτείς μετά την κόκα κόλα γράψε και ένα δακρύβρεχτο τουί για τους Έλληνες ομογενείς που σκοτώθηκαν. Τι να πω δεν ξέρω πραγματικά. Καμία ντροπή όμως δεν έχετε. Θλίψη.

https://twitter.com/corradojohn1/status/1497610318897463296?s=21

Αφήστε τις πίτες και κοιτάξτε να ανοίξετε την ΜΕΘ στην Έδεσσα που κλείσατε τον Σεπτέμβρη! Υποβαθμισατε ένα μεγάλο νοσοκομείο και αφήσατε τον μισό νομό ακάλυπτο. Οι πίτες σας μάραναν.

Θα σου πω καμία κουβέντα και σένα άιντε. Δεν υπάρχει ενσυναίσθηση; Δεν βλέπεις τι γίνεται. Και μου κάνεις ανάρτηση για κοπή πίτας;

Υ.Γ. Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι ο Άδωνις έχει συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Ότι και να γίνει, φτιάχνει το προσωπικό του προφίλ και τον δικό του κομματικό μηχανισμό προκειμένου να μπορεί πάντα να επιβιώνει και να ανέρχεται, ανεξαρτήτως καταστάσεων. Δεν έχει καμία σημασία για τον Άδωνι εάν ο κόσμος καίγεται. Αυτός τηρεί το προσωπικό του «πρόγραμμα» απαρέγκλιτα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ