Ο Ζελένσκι δεν βγάζει μόνο εγκληματίες από τις φυλακές αλλά και τρομοκράτες ! (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Ουκρανοί κρατούμενοι με πολεμική εμπειρία θα απελευθερωθούν από τη φυλακή και θα τους επιτραπεί να εκπληρώσουν το χρέος τους προς την κοινωνία στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τη Ρωσία , ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος Volodymyr Zelensky .

Ο ηγέτης της Ουκρανίας, είπε ότι οι κρατούμενοι θα μπορέσουν να «αντισταθμίσουν την ενοχή τους στα πιο καυτά σημεία», σε μια προεδρική ομιλία του με βίντεο σήμερα το πρωί. 

AVvXsEiiOyqKh7t0W1G3mMlso4FjYPOGyrIBsoq3V2Kr81VeKY00qZTmcgCphcg1LMngjEjzplr8lJ68iGPnziMAhK BCsPeRyAAX nBUk4iGXfz93aIDf8j051l 1UbfNizOWG8EjNlC ZwzlYb6yszJAvD77ZMS0C41XWQZlKaHfF6SbPwYphl7uniGS1=s16000
AVvXsEiy7GHOxYGoe5hAzloXg8QZ3DgeSiBtUQpqmdfjnITghibF7uauGdwucVPdSoxqA9p2o1T Is298g1L0d7ri7PtDbyssnRNlfX6HlCwZWnJFc3UE

«Σύμφωνα με τον στρατιωτικό νόμο, οι Ουκρανοί με πραγματική εμπειρία μάχης θα απελευθερωθούν από την φυλακή και θα είναι σε θέση να αποζημιώσουν για την ενοχή τους στα πιο καυτά σημεία της σύγκρουσης», είπε ο Ζελένσκι.

Δήλωσε επίσης πως “όλες οι κυρώσεις έχουν αρθεί για άτομα που συμμετείχαν σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις…”

AVvXsEi2BolU2VjoVzMeH4yroQDlIoyxHxfpCQt8JIeFhhqid

«Λάβαμε μια απόφαση που δεν είναι εύκολη από ηθική άποψη, αλλά χρήσιμη από την άποψη της άμυνάς μας.  «Το κλειδί είναι πλέον η άμυνα». 

Ο Ζελένσκι απηύθυνε επίσης έκκληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση να χορηγήσει στη χώρα του «άμεση» ένταξη ως μέρος μιας ειδικής διαδικασίας για την αντιμετώπιση της ρωσικής επίθεσης.

 

 

dailymail.co.uk

ΔΗΜΟΦΙΛΗ