Κυριακος Μητσοτακης: Πολύ κοντά στο βραβείο Νόμπελ Ειρήνης ο Έλληνας πρωθυπουργός λόγω της στάσης του στο Ουκρανικό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ονομα του πρωθυπουργού Κυριακου Μητσοτακη ακούγεται πλέον σε όλα τα διεθνή σαλόνια και τους διεθνείς κύκλους καθως η στάση του τις τελευταίες μέρες στο θεμα της Ουκρανίας εχει εντυπωσιάσει τους πάντες.

Οπως διαρρέει πλέον απο συγκεκριμένους κύκλους σε ευρωπαϊκό επιπέδο ο Κυριακος Μητσοτακης με την γενναία και αποφασιστική στάση του θέτει πλέον σοβαρή υποψηφιότητα για το επόμενο βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.

Πιέζουν τον Κυριακο Μητσοτακη να ηγηθεί πρωτοβουλίας για να σταματήσει ο πολεμος – Ειναι λένε ο μόνος που φοβάται ο Πούτιν

Απο την πρώτη στιγμή οπως λένε, ο Έλληνας Πρωθυπουργός έβαλε το καλό της ανθρωπότητας πάνω και απο την ίδια του την χώρα και πήρε δύσκολες αποφασεις τη στιγμή που ηγέτες μεγαλύτερων και ισχυρότερων χωρών δεν τολμούν να παρουν.

Ταχθηκε ξεκάθαρα και με σαφήνεια κατα της Ρωσικής Εισβολής γνωρίζοντας οτι ετσι η Ελλάδα θα δεχθεί ισχυρά πλήγματα απο τη Ρωσια τοσο οικονομικά που θα αφορουν τον τουρισμό της καθως εξαρτάται απο τους Ρώσους τουρίστες οσο και πολιτικά στην Κυπρο μετά τις αναφορές του Ρώσου ΥΠΕΞ στην κατεχόμενη Κυπρο σαν Βόρεια Κυπρο.

Και παρά τις εντονες εσωτερικές αντιδράσεις που του προσάπτουν οτι με τη στήριξη του στην Ουκρανια, στοχοποιεί 100.000 ομογενείς στην Ουκρανία:

Ο Μπάιντεν για να πάρει μέτρα κατά των Ρώσων, πήρε άδεια του Κογκρέσου. Εδώ, ο @kmitsotakis πήρε απόφαση για εμπλοκή της χώρας χωρίς να ενημερώσει ούτε πολιτικούς αρχηγούς ούτε καν τον ΥΠΕΞ. Ο @NikosDendias δεν κλήθηκε στη σύσκεψη. Στοχοποιεί 100.000 ομογενείς στην Ουκρανία

Ο Κυριακος Μητσοτακης πλέον εχει την μοναδική ευκαιρία να βραβευτεί οχι απο κάποιο Γερμανικό κρατίδιο οπως άλλοι Έλληνες πρωθυπουργοί αλλα απο τον κορυφαίο θεσμό των βραβείων Νόμπελ.

Και η ιστορία να γράψει με χρυσά γράμματα το ονομα του.

Το πρόβλημα βέβαια ειναι το κόστος που θα εχουν στην χώρα μας οι επιλογές του αλλα μπρος στα κάλλη τι σημασία εχει ο πόνος; Άλλωστε αν πονέσουν κάποιοι θα ειναι ο λαος, οχι ο ίδιος.

Και οπως ειπε και ίδιος στον Αυτιά, ξυδάκι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ