O πυγμάχος Λεοντής Βορριάς πυροβολησε την πρώην συντροφό του και μετά έδωσε τέλος στη ζωή του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι ένας πυγμάχος πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησεστρέφοντας την κάνη στον εαυτό του, το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη.

310BD80F 570F 44B2 9ABA F94B6BEB8259
Πρόκειται για τον γνωστό πυγμάχο στον κύκλο του, Λεοντή Βορριά ο οποίος εισέβαλλε στην καφετέρια που βρισκόταν η 39χρονη  πρώην σύντροφός του, στην οδό Παπάφη και πυροβόλησε την γυναίκα η οποία βρισκόταν εκεί με τα παιδιά της. Ο δράστης στη συνέχεια, έδωσε τέλος στη ζωή του.

imm 2

Ο πυγμάχος μπούκαρε στο μαγαζί χωρίς να καταλάβει κανένας ότι κρατούσε όπλο. Μόλις την είδε άνοιξε πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματίσει την ίδια αλλά και μια από τις κόρες της.

sddssd

Την ίδια ώρα, προκαλεί ανατριχίλα η ανάρτηση που είχε κάνει ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο προτού θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του. «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε» έγραψε ο Λεοντής Βορριάς λίγη ώρα προτού πραγματοποιήσει την επίθεση.

imm 3

Η ανάρτηση της 39χρονης

Στον λογαριασμό της η 39χρονη Βίκυ είχε γράψει λίγη ώρα πριν δεχτεί τα πυρά του αυτόχειρα πρώην συντρόφου της: «Μάθε πως να περνάς καλά χωρίς ποτό. Να μιλάς χωρίς κινητό. Να ονειρεύεσαι χωρίς ναρκωτικά, Να χαμογελάς χωρίς να βγάζεις σέλφι και να αγαπάς ανιδιοτελώς».

Το ζευγάρι το οποίο διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν, είχε χωρίσει με καυγάδες και φασαρίες, ενώ η 39χρονη είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την 29χρονη σε κρίσιμη κατάσταση. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η κόρη της, η οποία φέρεται να είναι ελαφρά τραυματισμένη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας απειλούσε την 39χρονη πριν προχωρήσει τελικά στην πράξη του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ