Δηλητηριάστηκε ο σωματοφύλακας του Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στη Σενεγάλη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακύρωσε ξαφνικά την αφρικανική περιοδεία του και επέστρεψε από τη Σενεγάλη στην Τουρκία ενώ επρόκειτο να μεταβεί από εκεί στη Γουινέα-Μπισάου, και η τουρκική προεδρία ανέφερε ότι ο Ερντογάν επιστρέφει στην Τουρκία για να παρακολουθήσει μια συνάντηση του ΝΑΤΟ μέσω διαδικτύου για την ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

EB075EAC 91AF 438A B4E7 B3F293F8DE83

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αποκάλυψαν ότι ο διευθυντής του Κλάδου Ειδικών Επιχειρήσεων στην Τουρκία, Χαϊρουντίν Έρεν , ένας από τους σωματοφύλακες του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δηλητηριάστηκε, σύμφωνα με πηγές στην τουρκική εφημερίδα Zaman.

Πληροφορίες που προέκυψαν αργότερα λένε ότι οι προκαταρκτικές έρευνες αναφέρουν ότι στο σώμα του Έρεν βρέθηκαν άκρως τοξικές ουσίες, που του προκάλεσαν έμφραγμα.

Ανακοινώθηκε ότι ο διευθυντής του Τμήματος Ειδικών Επιχειρήσεων του Προεδρικού Τμήματος Προστασίας πέθανε στη Σενεγάλη από καρδιακή προσβολή, ενώ ο πρόεδρος ήταν σε ταξίδι στην Αφρική και η σορός του Έρεν μεταφέρθηκε στην Τουρκία την περασμένη εβδομάδα.

Σε ένα ολοκληρωμένο νοσοκομείο, ομάδα ειδικών γιατρών εξέτασε το σώμα και ελήφθησαν δείγματα ιστών.

Η τουρκική εφημερίδα Zaman αναφέρθηκε στα δείγματα που ελήφθησαν για εξέταση τα οποία στάλθηκαν στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής για λεπτομερέστερη εξέταση.

Ανέφερε ότι το Τμήμα Προστασίας ζήτησε πληροφορίες από την ομάδα που ταξίδεψε στο εξωτερικό με τον πρόεδρο και συνεργάστηκε στενά με τον Έρεν, σημειώνοντας ότι είναι αξιοσημείωτο ότι ο σωματοφύλακας του Ερντογάν υπέστη καρδιακή προσβολή, αν και δεν έπασχε από καρδιακή νόσο.

Al Arabiya.net

-0-

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό ΠερισκόπιοΓιῶργος  Ἐχέδωρος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ