Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Ο Χριστόφορος Ζαραλικος αποθεώνει κείμενο του Ολυμπία για τον Μητσοτακη και την Ουκρανια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την τιμητική του είχε το Ολυμπία στο νεο βιντεο του Χριστοφορου Ζαραλικου, που παρουσίασε με τον δικό του ξεχωριστό τροπο πρόσφατο άρθρο του Ολυμπία για τον Κυριακο Μητσοτακη και τις εξελίξεις στην Ουκρανια.

Χαμός στο Ράδιο Αρβύλα οταν έπαιξαν στον αέρα τίτλο αποκαλυπτικου άρθρου του Olympia για τον Νίκο Ευαγγελάτο

Ο Χριστόφορος με το χιούμορ που τον διακρίνει ξεχώρισε το άρθρο και εντόπισε τα δυνατά του σημεία, αποθεώνοντας το, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως ξέρει να ξεχωρίζει το καλό χιούμορ.

https://twitter.com/mamabruna/status/1499288280256458754?s=21

https://twitter.com/mamabruna/status/1499288839260712961?s=21

Όλο το βιντεο του Χριστοφορου Ζαραλικου, η αναφορά στο Ολυμπια αρχίζει στο δεύτερο λεπτο περίπου.

Το άρθρο που Ολυμπα που έκανε θραύση με τις αποκαλύψεις του:

Πιέζουν τον Κυριακο Μητσοτακη να ηγηθεί πρωτοβουλίας για να σταματήσει ο πολεμος – Ειναι λένε ο μόνος που φοβάται ο Πούτιν

Μετά και την χθεσινή σύνοδο κορυφής οι πιέσεις αλλα και οι ελπίδες της διεθνούς κοινότητας ώστε να σταματήσει η επέλαση του Πούτιν στην Ουκρανια πέφτουν πλέον στον Έλληνα πρωθυπουργό.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ειναι ο μόνος που σύμφωνα με ευρωπαίους αναλυτές και διπλωμάτες, φοβάται ο πρόεδρος Πούτιν και ο μόνος που μπορει να του επιβληθεί.

Κυριακος Μητσοτακης: Πολύ κοντά στο βραβείο Νόμπελ Ειρήνης ο Έλληνας πρωθυπουργός λόγω της στάσης του στο Ουκρανικό

Χαρακτηρηστικο παράδειγμα της επιρροής του έλληνα πρωθυπουργού στον πρόεδρο Πούτιν αποτελεί η πρόσφατη επίσκεψη του στη Ρωσια και η συνάντηση του με τον Ρώσο Πρόεδρο στις 08 Δεκέμβρη του 2021.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός οχι μόνο συναντηθηκε με τον πρόεδρο Πούτιν αλλα έκατσε και δίπλα του, αντάλλαξε θερμή χειραψία μαζί του και έκανε και κοινές δηλώσεις μαζί του σε αντίθεση με αλλους αρχηγούς κρατών οπως ο Εμμανουελ Μακρον αλλα και ο Γερμανος Καγγελαριος Σολτς που ειδαν τον Πούτιν απο απόσταση έξι μέτρων και βάλε.

EE565061 C6F6 437E 933D 96A74BE16F91
Πούτιν με Κυριακο Μητσοτακη
18142529 A8AC 4B46 B4CE AC10E4511779
Πούτιν με Μακρον

980863BE A44E 4FEF BE4B BA9BE7BCCFBE
Πούτιν με Σολτς

Ήδη λοιπόν ασκούνται παρασκηνιακά πιέσεις στον Κυριακο Μητσοτακη ωστε να ηγηθεί πρωτοβουλίας που θα έρθει σε επαφή με τον Ρώσο πρόεδρο με στόχο να τον συνετίσει και να τον πείσει να συμβιβαστεί πριν ισοπεδωθεί όλη η Ουκρανια.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός με την σεμνότητα που τον διακρίνει δεν θέλει να μπει μπροστά σεβόμενος την πείρα και την εμπειρία άλλων ηγετών που θα επιθυμούσαν να παίξουν αυτο το ρόλο και ειναι αρκετά μεγαλύτεροι απο τον ίδιο και ηλικιακά αλλα και σαν πολιτικά μεγέθη.

Άλλωστε οποιος σώζει τον κόσμο δεν το βροντοφωνάζει. Το κανει σεμνά και ταπεινά κρατώντας την ικανοποίηση πως προσφέρει χωρίς οι υπόλοιποι να το γνωρίζουν. Και εδώ εχουμε μια τέτοια περίπτωση, ενος ανθρώπου που προσφέρει διαρκώς απο το παρασκήνιο, σιωπηλά αλλα αποτελεσματικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ