Σοκ: Σκότωσε ακόμα και βρέφη και φόρτωσε τα πτώματα σε τρέιλερ για να τα ξεφορτωθεί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μυστήριο και πολλά ερωτήματα κρύβονται πίσω από το στυγερό μακελειό που σημειώθηκε χθες, Τετάρτη 2/3 στην Ανδραβίδα, με θύματα δυο μικρά αγοράκια ηλικίας ενός και δύο ετών και τους γονείς τους, ηλικίας μεταξύ 30 και 35 ετών.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο με διαφορετικό τρόπο αφού τα δυο παιδιά φαίνεται να πέθαναν από ασφυξία ενώ το ζευγάρι φέρεται να κατέληξε από πυροβολισμούς που δέχτηκε. Ο μόνος διασωθείς του μακελειού είναι το πρώτο παιδί ηλικίας 11 ετών, καθώς απουσίαζε από το σπίτι. Φέρεται πως είναι το πρόσωπο που βρήκε αιμόφυρτους τη μητέρα και τα αδέλφια του ηλικίας 6 και 2 ετών και κάλεσε σε βοήθεια.

Ούτε ο πατριός ούτε ο πρώην σύντροφος της αδικοχαμένης μάνας δεν φαίνεται πως προκάλεσε το φονικό. Το πρώτο σενάριο ήταν ότι σύζυγος σκότωσε γυναίκα και παιδιά και στην πορεία αυτοκτόνησε. Κάτι που από νωρίς απορρίφθηκε. Το δεύτερο σενάριο ήταν ότι εκείνος που δολοφόνησε με αυτόν τον φρικτό τρόπο ήταν ο πρώην σύντροφος της γυναίκας. Τελικά, πηγές της αστυνομίας δηλώνουν ότι η εξιχνίαση του τετραπλού εγκλήματος κρύβεται πίσω από ένα άλλο, ακόμα άγνωστο, πρόσωπο. «Είμαστε κοντά στον πραγματικό δράστη» δηλώνουν αστυνομικές πηγές.

Άλλος φαίνεται πως είναι ο στυγερός δράστης της πολλαπλής δολοφονίας. Ένα τρίτο πρόσωπο που είχε κατά τα φαινόμενα διαφορές με το ζευγάρι. Η αστυνομία αναζητά εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος τον δράστη ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι παλιός γνώριμος ενός εκ των δυο γονέων. Σύμφωνα με όσα δηλώνουν πηγές της αστυνομίας, η εξιχνίαση της υπόθεσης είναι θέμα χρόνου.

Δύο άτομα θα είναι τα πρώτα που θα κληθούν να καταθέσουν για την τετραπλή δολοφονία της οικογένειας στην Ανδραβίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην σύζυγος της 37χρονης και ένας γείτονας του ζευγαριού, με το οποίο εξετάζεται αν το νεκρό ζευγάρι είχε αντιπαλότητα, θα είναι οι πρώτοι που θα κληθούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των αστυνομικών, οι οποίοι έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν την άγρια δολοφονία της Ανδραβίδας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο δράστης μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός παιδιού στην αυλή του σπιτιού όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το αρρωστημένο σχέδιο του, αφού κάτι φαίνεται πως τον τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή. Το βρέφος βρέθηκε νεκρό στη κούνια του.

Οι σοροί του 32χρονου και της 37χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας δύο ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο πάτωμα της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ.

Μέσα στο σπίτι έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ