Νίκος και Γιώργος Παπανδρέου ανέβασαν φωτογραφια με την 98χρονη μητερα τους, Μαργαρίτα Παπανδρέου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία ο Νίκος Παπανδρέου, δημοσίευσε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία με την 98χρονη μητέρα του, Μαργαρίτα και τον αδελφό του Γιώργο Παπανδρέου στέλνοντας μήνυμα της ΜΚΟ, Winpeace, για την Ουκρανια.

Η συγκεκριμένη ΜΚΟ αποτελεί μία πρωτοβουλία της Μαργαριτας Παπανδρέου και της δημοσιογράφου και ακτιβίστριας Zeynep Oral και ιδρύθηκε μετά την ελληνοτουρκική κρίση στα Ίμια.

C50DD12D 14A2 4198 8937 8E52D23F1C7E

«Εμείς οι γυναίκες της WINPEACE γνωρίζουμε ότι τα θύματα του πολέμου είναι πάντα τα παιδιά οι μητέρες και οι οικογένειές (…). Είμαστε με το πλευρό των λαών της Ουκρανίας και της Ρωσίας, εκείνοι που θα πληρώσουν το τίμημα του πολέμου. Ζητάμε παύση του πολέμου τώρα» αναφέρει η δήλωση της Winpeace που συνόδευε την φωτογραφια.

Υ.Γ. Στη φωτογραφία, βλεπουμε από αριστερά την Ζeynep Oral κριτικό θεάτρου και μέλος της WINPEACE (ειρηνευτικός σύνδεσμος γυναικών Ελλάδας – Τουρκίας), τη Φωτεινή Σιάνου συνδικαλίστρια, πρόεδρο του ΚΕΔΕ και μέλος της Winpeace, τη Μαργαρίτα Παπανδρέου και την Nur Mardin, καθηγήτρια, ακτιβίστρια και συνιδρύτρια του συνδέσμου μαζί με την Oral.

Η φωτογραφια ανέβηκε μετα την ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαν οι εικονιζόμενοι νωρίτερα για τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και τις αλλαγές στο εσωτερικό της Τουρκίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ