Έφυγε απο τη ζωη ο αγαπημενος ηθοποιός, Κωνσταντίνος Ζαμπάρας που επαιζε σε πολλές πετυχημενες διαφημίσεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας που εγραψε:

“Σήμερα έφυγε ακόμη ένας αγαπημένος φίλος, σεμνός ηθοποιός που τίμησε με τους ρόλους του το θέατρο μας, ένας άνθρωπος γεμάτος χιούμορ και καλοσύνη. Καλό ταξίδι Κωνσταντίνε μου…”

Ο Κωνσταντίνος Ζαμπάρας γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 1959 στη Ρευματιά της Μεσσηνίας. Αφού αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή «Βεάκη», δραστηριοποιήθηκε κυρίως στο θεατρικό σανίδι, ενώ συμμετείχε τόσο σε τηλεοπτικές, όσο και σε κινηματογραφικές παραγωγές. Αν και εργαζόταν στον χώρο της υποκριτικής για περισσότερα από 30 χρόνια, ο ρόλος που τον έκανε ευρύτερα γνωστό ήταν αυτός του «θείου» σε τηλεοπτική διαφήμιση.

“Η υποκριτική μου έχει στερήσει πράγματα. Δεν έχω παντρευτεί, δεν έχω παιδιά, προσωπικά, αλλά μου έχει στερήσει τα αδέλφια μου, τα ανίψια μου, τους γονείς μου στο παρελθόν. Ήθελα να βρεθώ σε χαρές ανθρώπων δικών μου και δεν μπορούσα γιατί είχα παράσταση, όπως και σε θανάτους δικών μου ανθρώπων έτυχε να έχω παράσταση και να μην μπορώ. Όταν ξεκινάς, δεν καταλαβαίνεις ότι αυτή η δουλειά έχει αυτή τη δυσκολία. Από την άλλη πλευρά, είναι τόσο έντονα τα συναισθήματα που σου δίνει το θέατρο, που κάποια στιγμή εξισορροπείται αυτό που χάνεις από την προσωπική σου ζωή» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Λοιπόν.

«Είναι μικρές ταινιούλες, που τις απολαμβάνω. Έχω κάνει, αρκετές διαφημίσεις. Σε αυτή βγήκε κάτι μαγικό, «έδεσε». Ακόμα δεν ξέρω τι άλλο αναμένεται να βγει στην τηλεόραση. Η συνεργασία δεν έχει «κλείσει». Ξεκίνησε από μία και μέχρι στιγμής έχουμε κάνει 5, και αρέσει στον κόσμο. Με σταματάει κόσμος στο δρόμο και μου μιλάει αποκαλώντας με «θειούλη». Έτσι με φωνάζουν, αυτό είναι καθημερινό. Μπορεί να περπατάω, να σκέφτομαι το ρόλο μου, για παράδειγμα, και ξαφνικά ακούω ‘’θειούλη’’” είχε πει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ