Οι ΗΠΑ προσεγγίζουν τον Μαδούρο για να αγοράσουν πετρέλαιο: Κάνουν πλάκα στον Κυριάκο μας, δεν εξηγείται αλλιώς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η είδηση – αποκάλυψη των New York Times πρέπει να έσκασε σαν βόμβα και όχι μόνο στις ΗΠΑ. Αλλά και στο μέγαρο Μαξίμου, το οποίο κατηγορούσε την προηγούμενη κυβέρνηση ως «Μαδουραίους».

Η κορυφαία αμερικανική εφημερίδα λοιπόν αποκαλύπτει ταξίδι υψηλόβαθμων αμερικανών αξιωματούχων στην Βενεζουέλα, προκειμένου να συναντηθούν την κυβέρνηση Μαδούρο, ώστε να συζητήσουν την αγορά πετρελαίου και φυσικού αερίου, ως υποκατάστατο στο Ρωσικό λόγω των κυρώσεων.

48B8BC0E 5449 459A B3BD 15194C59550E
Το δημοσίευμα των New York Times για την προσέγγιση ΗΠΑ – Βενεζουέλας

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, η ενέργεια αυτή αγκαλιάζεται από υψηλόβαθμα στελέχη και των δύο αμερικανικών κομμάτων! Έτσι, μετά την φημολογία για αποκατάσταση των σχέσεων με το Ιράν, τώρα έχουμε και την προσέγγιση με την Βενεζουέλα την οποία οι αμερικάνοι χαρακτήριζαν ως ένα εχθρικό κράτος που διοικείται από μία δικτατορική κυβέρνηση.

Εάν όμως μιλάμε για φράγκα, η δημοκρατία πάει περίπατο…

Προφανώς αυτή είδηση πρέπει να έχει προκαλέσει νευρικό κλονισμό στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος έκανε τα πάντα για να προωθήσει τον Γκουαϊδό, το λαμόγιο που οι ΗΠΑ προσπάθησαν να επιβάλουν ως μεταβατικό πρόεδρο της Βενεζουέλας. Όχι βέβαια πως ο Κυριάκος έχει πρόβλημα να κάνει πιρουέτες. Όχι τουλάχιστον όσο θεωρούν ότι ο ελληνικός λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου

DF8B99F2 EE72 4831 9DD8 73F06AC27DED
Όταν ο Κυριάκος έριχνε την κυβέρνηση της Βενεζουέλας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ