Απίστευτο! Οι ΗΠΑ τρέχουν στον Μαδούρο για να αγοράσουν πετρέλαιο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά το Ιράν, τώρα στρέφονται και στη Βενεζουέλα!

Θυμάστε την προπαγάνδα κατά της Βενεζουέλας με την οποία μας γέμιζαν τα αυτιά; Θυμάστε τα άρθρα για τον Μαδούρο και τους μαδουραίους που ήθελαν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε …Βενεζουέλα; Ε, λοιπόν μην απορείτε εάν δείτε όλους αυτούς που μας έπρηξαν τα συκώτια με την κακή Βενεζουέλα, τώρα να αρχίζουν να παρουσιάζουν τον Μαδούρο ως φιλελεύθερο και υπεύθυνο ηγέτη.

Η αποκάλυψη των New York Times, προκαλεί κλαυσίγελό. Υψηλόβαθμοι αμερικανοί αξιωματούχοι, έσπευσαν στην αυλή του Μαδούρο για να διαπραγματευθούν την αγορά πετρελαίου, προκειμένου να αντικαταστήσουν το ρωσικό πετρέλαιο! Η είδηση αυτή έρχεται να προστεθεί στις διαρροές για την κινητικότητα αναφορικά με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, προκειμένου να αρθούν οι κυρώσεις που περιλαμβάνουν και την αποβολή των ιρανικών τραπεζών από το σύστημα swift, ώστε να γίνει εφικτή η αγορά πετρελαίου και φυσικού αερίου και από το Ιράν.

Το δημοσίευμα των New York Times, γράφει μεταξύ άλλων:

U S Officials Travel to Venezuela

Ανώτεροι αμερικανοί αξιωματούχοι ταξίδεψαν στη Βενεζουέλα το Σάββατο για να συναντηθούν με την κυβέρνηση του προέδρου Νίκολας Μαδούρο, σύμφωνα με πρόσωπα που γνωρίζουν το θέμα, καθώς η κυβέρνηση Μπάιντεν εντείνει τις προσπάθειες διαχωρισμού της Ρωσίας από τους υπόλοιπους διεθνείς συμμάχους της εν μέσω της διευρυνόμενης αντιπαράθεσης για την Ουκρανία.

Καθώς η οικονομία της Ρωσίας καταρρέει, οι ΗΠΑ εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να προωθήσουν την ατζέντα τους μεταξύ των λατινοαμερικανικών απολυταρχικών κρατών που μπορεί να αρχίσουν να βλέπουν τον κ. Πούτιν ως έναν όλο και πιο αδύναμο σύμμαχο.

Όταν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους άρχισαν να εξετάζουν κυρώσεις σε ρωσικές εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου αυτόν τον μήνα για να τιμωρήσουν τη χώρα για την καταστροφή που προκλήθηκε στην Ουκρανία, εξέχουσες φωνές που συνδέονται και με τα δύο μεγάλα αμερικανικά πολιτικά κόμματα επεσήμαναν τη Βενεζουέλα ως πιθανό υποκατάστατο (!!)

Εάν δεν πεθάνουμε από τις βόμβες, σίγουρα θα πεθάνουμε από τα γέλια…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ