Θεόδωρος Βλαγκούλης: Έφυγε, όπως ακριβώς έζησε, Αγωνιζόμενος για την Ηλεία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο κατά την διάρκεια συγκέντρωσης για τα φωτοβολταϊκά στο χωριό Ξενιές.

Μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του για το θέμα καταχειροκροτούμενος από τους πολίτες που βρίσκονταν εκεί, επέστρεψε φορτισμένος από το κλίμα στην θέση του όμως κατέρρευσε. Οι γιατροί δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας και ο βουλευτής και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, μαζί και με το βουλευτή Ηλείας Διονύση Καλαματιανό, έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Εκτιμάται από παριστάμενους, που ο Θεόδωρος Βλαγκούλης, κατέληξε εκείνη την ώρα στην αίθουσα ή στα πρώτα λεπτά της διαδρομής προς το Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης ήταν περίπου 70 ετών, πρώην υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ πρόσφατα είχε ανακοινώσει την προσχώρησή του στην «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου ως υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές.

78592ACC 2A24 4C80 A1BA 0D48C4A2171F
Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης στη συγκέντρωση για τα φωτοβολταϊκά λίγα λεπτά πριν το τραγικό συμβάν…

Ο Θόδωρος Βλαγκούλης (σύμφωνα με το βιογραφικό του) συμμετείχε για πρώτη φορά σαν υποψήφιος βουλευτής το 1996. Από τότε μέχρι σήμερα έχει περπατήσει τον Ν. Ηλείας χιλιάδες φορές. Στις τελευταίες εκλογές κατέκτησε την θέση του πρώτου επιλαχόντα.

Ο Θόδωρος Βλαγκούλης στο πολιτικό φυλλάδιο του αναφέρει για τον εαυτό του:

«Φωνή που δεν είναι δέσμια με συμφέροντα ξένα με τα συμφέροντα των Ηλείων πολιτών. Σε εκείνους που μπορώ να χρωστάω είναι μόνο στους ηλείους πολίτες για να μπορώ να τους κοιτάζω στα μάτια»

Επαγγελματικά υπήρξε ένα εξαιρετικός δικηγόρος και νομικός σύμβουλος τραπεζών και εταιριών.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο θυγατέρων την Βασιλική, καρδιολόγο και την Άννα – Μαρία, δημοσιογράφο.

Με πληροφορίες απο το patrisnews.com και το ilialive.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ