Περίεργο χτύπημα της Ρωσίας στην Τουρκία – την κατηγορεί για μεταφορά τρομοκρατών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγές Συριακού πρακτορείου ειδήσεων & Sputnik: Εκατοντάδες τρομοκράτες της Jabhat al-Nusra φτάνουν στην Ουκρανία. Είτε η είδηση ισχύει είτε όχι, το γεγονός είναι ότι η Ρωσία κατηγορεί την Τουρκία για μεταφορά τρομοκρατών στην Ουκρανία. Ενδιαφέρουσα εξέλιξη.


Πηγές δήλωσαν στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ότι εκατοντάδες τρομοκράτες που βρίσκονται στη βόρεια Συρία έφτασαν στην Ουκρανία, περνώντας από την Τουρκία, για να πολεμήσουν στο πλευρό των ουκρανικών δυνάμεων.

«Περίπου 450 τρομοκράτες αραβικών και ξένων εθνικοτήτων έφτασαν στην Ουκρανία από το Idleb και την ύπαιθρο του Χαλεπίου για να συμμετάσχουν στις μάχες στην Ουκρανία, λιγότερο από τρεις ημέρες αφότου εγκατέλειψαν τα εδάφη της Συρίας, περνώντας από το τουρκικό έδαφος», ανέφεραν οι πηγές.

Οι πηγές πρόσθεσαν ότι η πλειονότητα των τρομοκρατών που φεύγουν για την Ουκρανία προέρχονται από την τρομοκρατική οργάνωση «Jabhat Al-Nusra»

Ρωσική στρατιωτική πηγή είπε το περασμένο Σάββατο ότι μέλη της Ουκρανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας και αξιωματικοί των πληροφοριών του τουρκικού καθεστώτος εργάζονται για να στρατολογήσουν τρομοκράτες που βρίσκονται στη βόρεια Συρία για να πολεμήσουν μεταξύ των ουκρανικών δυνάμεων.

sana.sy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ