Έφυγε απο τη ζωη το ραδιοφωνικό ήμισυ του Γιάννη Σερβετα, ο Βασίλης Δέλλιος – Συγκλονισμένοι οι Ράδιο αρβύλα τον αποχαιρέτησαν απο την εκπομπή τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια ανθρώπινη στιγμή που έκανε τους πάντες να λυγίσουν στον αέρα των ράδιο αρβύλα έζησαν οι συντελεστές της εκπομπης οταν ο Αντώνης Κανακης ανακοίνωσε τον θανατο στενού συνεργάτη τους.

Μια στιγμή που σε κανει να λυγιζεις οσο δυνατός και να εισαι:

Σήμερα είναι μια παράξενη ημέρα για εμάς στο Ράδιο Αρβύλα γιατί χάσαμε έναν φίλο, ένα δικό μας άνθρωπο. Το περιμέναμε τις τελευταίες ημέρες. Ο Βασίλης Δέλλιος, που είναι στο σήμα της εκπομπής και θα τον έχουμε πάντα μαζί. Ένα απίστευτο παιδί που είμαστε χρόνια μαζί από το Κομφούζιο.

Δεν ήταν από αυτούς που πρόσεχε πολύ τον εαυτό του αλλά τελευταία, επειδή ένα θέμα υγείας τον οδήγησε στους γιατρούς, μπήκε και έκανε ένα ολικό ρεκτιφιέ κι ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι. Όμως στην πορεία δυστυχώς έτυχε κι άρπαξε τον κορωνοϊό και του έδωσε τη χαριστική βολή σε μια στιγμή που τον βρήκε αδύναμο κι ευάλωτο. Είναι ιδιαίτερα φίλος του Γιάννη Σερβετά και συνεργάτης στη ραδιοφωνική εκπομπή. Έδωσε μια εντολή στον Γιάννη. Μόλις φύγω για «διακοπές», συνεχίστε να γελάτε.

Με αυτά τα λόγια αναφερθηκε ο Αντώνης Κανακης στον θάνατο του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού, Βασίλη Δέλιου για πολλούς το έταιρο ραδιοφωνικό ήμισυ του Γιάννη Σερβετά.

739864D4 419B 4A50 BFE4 BB5070CDC7AF

Την είδηση έκανε γνωστή νωριτερα ο Γιάννης Σερβετάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, οπου δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες του αγαπημένου του συνεργάτη και φίλου, γράφοντας το παρακάτω κείμενο:

Φίλες και φίλοι. Είμαι εξουσιοδοτημένος από το Βασίλη να σας πω ότι η ζωή συνεχίζεται και ότι είναι μικρή για να είναι θλιβερή. Ο Βασίλης δεν θα ακούγεται στο ραδιόφωνο αλλά θα έρχεται όποτε αυτός γουστάρει και εμείς απλά θα λέμε ιστορίες από αυτόν και θα γελάμε όλοι μαζί. Ο Βασίλης ο Δέλιος θα είναι για πάντα μαζί μας. Να χαμογελάτε γιατί θα σας μαλώσει …

ΔΗΜΟΦΙΛΗ