Πάτρα: Ξαφνικά αλλάζει δικηγόρο η Μητερα των τριών παιδιών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την απόφαση να αλλάξει τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί πήρε η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, που πέθαναν μυστηριωδώς μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα.

Από σήμερα την εκπροσώπηση της μάνας αναλαμβάνει ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ενώ το δικηγορικό του γραφείο εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

«Το δικηγορικό μας γραφείο έλαβε εντολή από την Κα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών παιδιών που απεβίωσαν, να την εκπροσωπήσουμε, συνεπικουρώντας τις αρχές στη διερεύνηση της ακριβούς αιτίας θανάτου των τέκνων της. Οι γονείς, όπως και οι οικογένειες τους, αναμένουν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις για την ανάδειξη της πλήρους αλήθειας» αναφέρεται στην ανακοίνωση του δικηγορικού του γραφείου του κ. Λύτρα.

Το θρίλερ της υπόθεσης της Πάτρας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα άτυχα παιδιά δεν είχαν κάποιο γονιδιακό πρόβλημα ενώ δεν έχουν ξεκαθαριστεί πλήρως οι αιτίες που τα οδήγησαν στο θάνατο και μάλιστα το ένα μετά το άλλο σε μικρό χρονικό διάστημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ