Φρίκη στην Κηφισια με όσα έκανε η οικιακή βοηθός με τα παιδιά του ζευγαριού στην έπαυλη που εργαζόταν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέες αποκαλύψεις προέκυψαν αναφορικά με τη δράση της 28χρονης οικιακής βοηθού, η οποία συνελήφθη χτες στην Κηφισιά, κατηγορούμενη για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Η κοπέλα με καταγωγή από το Νεπάλ, η οποία ξεκίνησε να εργάζεται ως εσώκλειστη οικιακή βοηθός στην πολυτελή κατοικία της οικογένειας του επιχειρηματία Δ.Α. την 1η Φεβρουαρίου 2022, συνελήφθη έπειτα από καταγγελία του εργοδότη της. Ο τελευταίος το μεσημέρι του Σαββάτου (5/3) αντιλήφθηκε ότι δεν έβρισκε ένα ρολόι χειρός, αξίας περί τις 25.000 ευρώ, ενώ είχε εξαφανιστεί και το πορτοφόλι της συζύγου του, το οποίο περιείχε χρήματα, πιστωτικές κάρτες και την ταυτότητα της.

Η πρώτη του σκέψη ήταν πως τα έκλεψε η καινούργια οικιακή βοηθός και σε έρευνα που έκανε ο ίδιος, εντόπισε ότι η 28χρονη είχε φωτογραφήσει γυμνά τα δύο από τα τρία ανήλικα παιδιά του, 2 και 3 ετών, με το κινητό της τηλέφωνο. Ο Δ.Α. ειδοποίησε, αναμενόμενα, την Άμεση Δράση και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο, προσήγαγαν την κοπέλα στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, ο επιχειρηματίας τούς παρέδωσε και μία κάρτα μνήμης, προερχόμενη από το κινητό τηλέφωνο της κατηγορούμενης, στην οποία εντοπίστηκαν -μεταξύ άλλων- οι γυμνές φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών του. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και το τηλέφωνο, το οποίο και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ισχυρίστηκε πως τα φωτογράφισε για πλάκα

Όσο για την ίδια την 38χρονη, προανακριτικά υποστήριξε πως τράβηξε τις φωτογραφίες για… πλάκα, ωστόσο, η κατάσταση έγινε ακόμη πιο σύνθετη, όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ανακάλυψαν ότι είχε διακινήσει το συγκεκριμένο υλικό μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Στην ΕΛ.ΑΣ. είναι σχεδόν πεπεισμένοι ότι οι αποδέκτες ήταν άτομα που εμπλέκονται σε παιδοφιλία και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού, ενώ αναζητούνται οι ίδιοι και τυχόν άλλες «περίεργες» επαφής της οικιακής βοηθού.

Όσον αφορά, τέλος, στο ρολόι των 25.000 ευρώ του επιχειρηματία και το πορτοφόλι της συζύγου του, προς το παρόν παραμένουν άφαντα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ